SWAT ارسال شده در 11 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: SWAT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Army نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خدای متعال رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : هد استف مدارک شکایات: توضیحات: سلام من در چت مشخصه گفتم در سطحی نیستی منو چک کنی منظور از سطح رنک بازیکن بود که قبلا منیجر به بالا این امکان را داشت هیچ گونه فحاشی توهین ایجاد کل کل از طرف بنده صورت نگرفته! و اتفاقا helper خاطی ایجاد کل کل کردن و تحمت چیت میزنن و من الله توفیق درخواست رسیدگی از سمت @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SWAT ارسال شده در 11 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 11 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور شما میتوانستید منظور خود را با ملایمت بیان کنید تا بی احترامی صورت نگیرد. منظور هلپر هم این نبود که حتما خودش پی سی چک میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 11 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور درود اگر به حرف بنده دقت کنید من گفتم میشه پیسی چک شید ؟ نگفتم که میشه پیسی چکتون کنم ؟ بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 12 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور بن طبق قوانین بر روی فحاشی انجام شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده