MrLuCifeR ارسال شده در 22 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrLuCifeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: army نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Fam رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت : https://uupload.ir/view/bandicam_2024-06-22_14-41-10-174_uc5q.jpg مدرک دوم : توضیحات: بن و بررسی اشتباه , درخواست مدرک و بررسی توسط رنک بالاتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 22 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور درود به شکایت فوق به درستی رسیدگی شده است (لازم به ذکر است هلپر برای شما کمترین مجازات رو در نظر گرفته است) فحاشی های بی دلیل و مکرر به استف به هیچ وجه قابل قبول و بخشش نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrLuCifeR ارسال شده در 22 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور من که فحشی نمیبینم تو عکس دومم گفتم منظورم Mohammad javad Berim Karbala بود و هیچ توهینی از سمت من صورت نگرفته . تو عکس سومم ایدی 8 داره میگه yani zakhar asli . حالا ذهن شما خرابه دلیل نمیشه ذهن بقیه ام مثل خودتون باشه . شما حتی یدونه عکس ام از اینکه من به استف توهین یا فحشی داده باشم ارائه ندادید, فقط یه مشت عکس از محیط بازی دادید. @MohammadReza @MrTakPar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 22 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور از ایجاد فضای کل کل خارج از چارچوب با توهین یا فحاشی خودداری فرمایید. بن صحیح است. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده