_Lu3ifeR ارسال شده در 2 تیر، 1403 ارسال شده در 2 تیر، 1403 نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrLuCifeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: army نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Fam رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت : https://uupload.ir/view/bandicam_2024-06-22_14-41-10-174_uc5q.jpg مدرک دوم : توضیحات: بن و بررسی اشتباه , درخواست مدرک و بررسی توسط رنک بالاتر
Amir ارسال شده در 2 تیر، 1403 ارسال شده در 2 تیر، 1403 درود به شکایت فوق به درستی رسیدگی شده است (لازم به ذکر است هلپر برای شما کمترین مجازات رو در نظر گرفته است) فحاشی های بی دلیل و مکرر به استف به هیچ وجه قابل قبول و بخشش نیست 2
_Lu3ifeR ارسال شده در 2 تیر، 1403 سازنده ارسال شده در 2 تیر، 1403 من که فحشی نمیبینم تو عکس دومم گفتم منظورم Mohammad javad Berim Karbala بود و هیچ توهینی از سمت من صورت نگرفته . تو عکس سومم ایدی 8 داره میگه yani zakhar asli . حالا ذهن شما خرابه دلیل نمیشه ذهن بقیه ام مثل خودتون باشه . شما حتی یدونه عکس ام از اینکه من به استف توهین یا فحشی داده باشم ارائه ندادید, فقط یه مشت عکس از محیط بازی دادید. @MohammadReza @MrTakPar
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 2 تیر، 1403 مدیرکل ارسال شده در 2 تیر، 1403 از ایجاد فضای کل کل خارج از چارچوب با توهین یا فحاشی خودداری فرمایید. بن صحیح است. 1 1
ارسالهای توصیه شده