Amir.. ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر با عرض سلام و احترام نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Amir. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.Panda. @The[Fire] ///// @_ATOM_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Panda :trial helper / The[Fire]:owner مدارک شکایت: توضیحات : Panda = ALii / _ATOM =Mahdi / the[fire] = arad طبق گفته های اقایون علی و مهدی این دو نفر در اکانت اراد هستن و از اکانت یک شخص دیگه ای دارن سوء استفاده می کنن و سعی در بهم زدن سرور دارند در پست های قبلی مشاهده شده که جناب مهدی چندین بار هر جور که شده فحاشی های مکرری داشته اند و درخواست ایپی چک هم کرده بودم و مدرکی که قرار میدم ممکنه که فحاشی که از طرف اکانت the fire صورت گرفته باشه جناب علی باشن که رنکشون هم تریال هست در صورتی که حتی ادعا کنن اکانت the fire مال خودشون باشه بنده id صاحب اکانتو دارم و رفیق بنده هستن و میتونم با ایشون در ارتباط باشم حتی در عکس جناب مهدی ادعا کردن که با رنکی که دارم هر کاری میتونم بکنم پس ایا سعی در بهم زدن سرور رو ندارند؟ هرگونه اقدام یا تلاش برای بهم ریختن نظم سرور یا همکاری در این مورد موجب VAC Ban دائم اکانت می شود. *************جناب ATOM حتی به مدیر کل سرور اهانت کردند و گفتند که اقای محمد رضا چقدر میگیرن که vac منو بزنه************** @MohammadReza @HaDi @Ali @Alireza @Army لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر خب سلام بنده بخدا قسم اصلا وارد اکانت ایشون نشده بودم مهدی بوده بزارید اخرین ورود ها رو براتون میزارم ک بنده نبودم ایپی بنده نبوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر درود به علی هیچ ربطی نداره اون زمان بنده در اکانت آراد بودم میتونید آیپی چک کنید ببینید. دوماً از کی تا حالا فحش دادن مربوط به بهم ریختن نظم سرور میشه ؟ باز اگر تو پابلیک فحاشی میکردم یچیزی تو پیام های شخصی گفتم که میوتشو میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 6 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر همه چی در مدارک مشخصه تا بررسی نهایی صبور باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر این اکانت ماله اراد هستش @Arad. میتونید پرسش کنید اخرین ورود با ای پی ها خب میبینید ک ایپی ها با هم یکی نیس @_ATOM_ دوست عزیز لطفا شما هم ای پی تون رو عکس بگیرید و بزارید اخرین ورود ها تا این دوست عزیز اشتباه فکر نکند با تشکر♥️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrArad ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر یا خود خدا😑😐 آقا این دیگه چه وضعشه حالا من که نمیدونم دقیقا کی بود ولی خب آیپی لاگ رو چک کنید و یا... من نمیدونم ولی خب فحش چرا؟😂 اک خودتون ندارین باهاش فحش بدین؟😂 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر ممنونم از اراد جان عزیز ک حقیقت رو گفتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر درود + شکایت شما تایید شد. + پلیر خاطی مجازات خواهد شد. * با تشکر از گزارش شما. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده