رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

فحاشی ناموسی و بهم زدن نظم سرور

ارسال‌های توصیه شده

با عرض سلام و احترام 

نام کاربری کسی که شکایت دارد:  @Mr_Amir.

نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:   @.Panda.  @The[Fire] /////  @_ATOM_

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss

رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Panda :trial helper / The[Fire]:owner

مدارک شکایت:  sa-mp-031_vqy.png

sa-mp-032_su8q.png

sa-mp-033_4qji.png

sa-mp-034_kip5.png

sa-mp-035_gxoj.png

توضیحات : Panda = ALii / _ATOM =Mahdi / the[fire] = arad

طبق گفته های اقایون علی و مهدی این دو نفر در اکانت اراد هستن و از اکانت یک شخص دیگه ای دارن سوء استفاده می کنن و سعی در بهم زدن سرور دارند 

در پست های قبلی مشاهده شده که جناب مهدی چندین بار هر جور که شده فحاشی های مکرری داشته اند و درخواست ایپی چک هم کرده بودم 

و مدرکی که قرار میدم ممکنه که فحاشی که از طرف اکانت the fire صورت گرفته باشه جناب علی باشن که رنکشون هم تریال هست

در صورتی که حتی ادعا کنن اکانت the fire مال خودشون باشه  بنده id  صاحب اکانتو دارم و رفیق بنده هستن و میتونم با ایشون در ارتباط باشم

حتی در عکس جناب مهدی ادعا کردن که با رنکی که دارم هر کاری میتونم بکنم پس ایا سعی در بهم زدن سرور رو ندارند؟ 

• هرگونه اقدام یا تلاش برای بهم ریختن نظم سرور یا همکاری در این مورد موجب VAC Ban دائم اکانت می شود. 

*************جناب ATOM حتی به مدیر کل سرور اهانت کردند و گفتند که اقای محمد رضا چقدر میگیرن که vac منو بزنه**************

@MohammadReza @HaDi @Ali @Alireza @Army 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

خب سلام بنده بخدا قسم اصلا وارد اکانت ایشون نشده بودم مهدی بوده بزارید اخرین ورود ها رو براتون میزارم ک بنده نبودم  ایپی بنده نبوده

لینک به دیدگاه

درود

به علی هیچ ربطی نداره اون زمان بنده در اکانت آراد بودم میتونید آیپی چک کنید ببینید.

دوماً از کی تا حالا فحش دادن مربوط به بهم ریختن نظم سرور میشه ؟ باز اگر تو پابلیک فحاشی میکردم یچیزی تو پیام های شخصی گفتم که میوتشو میشم 

لینک به دیدگاه

این اکانت ماله اراد هستش @Arad. میتونید پرسش کنید

اخرین ورود با ای پی ها 

20240706_211554_600a.jpg

20240706_211603_49bw.jpg

خب میبینید ک ایپی ها با هم یکی نیس @_ATOM_ دوست عزیز لطفا شما هم ای پی تون رو عکس بگیرید و بزارید اخرین ورود ها تا این دوست عزیز اشتباه فکر نکند با تشکر♥️

لینک به دیدگاه

یا خود خدا😑😐

آقا این دیگه چه وضعشه حالا من که نمیدونم دقیقا کی بود ولی خب آیپی لاگ رو چک کنید و یا... من نمی‌دونم ولی خب فحش چرا؟😂

اک خودتون ندارین باهاش فحش بدین؟😂

• Thanks 1
لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...