Amir.. ارسال شده در 7 مهر، 2024 ارسال شده در 7 مهر، 2024 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Amir. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Army نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : log رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon توضیحات : ایشون به دلیل اسپم به من داخل سایت اخطار دادن ولی اسپمی از طرف من صورت نگرفته درخواست بررسی دارم @MohammadReza @HaDi @Ali
Amir ارسال شده در 7 مهر، 2024 ارسال شده در 7 مهر، 2024 درود دوست گرانقدر من لطفا قبل از شکایت قوانین مربوط به شکایت رو بخوانید بعد از گذشتن 48 ساعت اگر جوابی نگرفتید به Staff گزارش دهید و در اینجا هیچ ادمینی را تگ نکنید. در اون پست مربوطه هنوز یک ساعت از شکایتت نگذشته بود شروع به تگ کردن کردی بدرود
Amir.. ارسال شده در 8 مهر، 2024 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 2024 13 ساعت قبل، Army گفته است: درود دوست گرانقدر من لطفا قبل از شکایت قوانین مربوط به شکایت رو بخوانید بعد از گذشتن 48 ساعت اگر جوابی نگرفتید به Staff گزارش دهید و در اینجا هیچ ادمینی را تگ نکنید. در اون پست مربوطه هنوز یک ساعت از شکایتت نگذشته بود شروع به تگ کردن کردی بدرود بنده فراموش کردم که قبلش شما دوست عزیز رو تگ کنم که بعد از مشاهده به یادم افتاد که تگ کردم شما رو و بعد این کجاش اسمپه؟؟؟ من تو یک تاپیک دارم پست میزارم نه تو چند تاپیک جدا که بخواد اسپم بشه ایا من 2 بار شما رو تگ کردم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری