Yona ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Yona نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @AmiR.Mmd نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.HunTeD. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : elite 2 مدارک شکایت: [Rahbar] Yona(5): Ez [Elite 2 HELPER] [DanGeR] AmiR.Mmd(7): E [Rahbar] Yona(5): kir [Elite 2 HELPER] [DanGeR] AmiR.Mmd(7): ba mni ? [Rahbar] Yona(5): Shoma? [Elite 2 HELPER] [DanGeR] AmiR.Mmd(7): E توضیحات: دروود بعد ایزی که گفتم چون وی پی اس رم پایینه کمی لگ داره بعدش کلمه ای گفتم اصلا ربطی به ایشونم نداشت و بعد که میگن با منی من گفتم شما؟ دیگه بنو زدن بعد این که جوابمو ندادن جمله رو به خودشون گرفتن بن زدن که بستگی به سطح و سن ادم داره این کار @MohammadReza لطفا سعی کنید کسی که پایین 15 هستش رو وارد استف نکنید مرسی شاهد @.HunTeD. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KoMiSer ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 سلام درود. https://uploadkon.ir/uploads/758429_24Screenshot-۲۰۲۴-۰۷-۲۹-۱۴-۴۲-۱۰-۹۳۳-ro-alyn-sampmobile-game.jpg شما بنده را تهدید کردید که بن کنم انرنک میشم https://uploadkon.ir/uploads/190e29_24Screenshot-۲۰۲۴-۰۷-۲۹-۱۴-۴۰-۳۷-۷۴۶-ro-alyn-sampmobile-game.jpg مشکل از من نیست اشکال تایپی دارید شما شما همین الان هم دارین کل کل و توهین میکنین تو عکس همه چی معلومه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiRToXiC ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 با سلام. بنده داخل سرور AFK بودم و از AFK بودن در اومدم دیدم که جناب @Yona بن شده و پیام ها بالا رو نگاه کردم اصلا @Yona ایدی کسیو تگ نکرده وفقط یک فوش عادی داده منظورش که با شما نبود @AmiR.Mmd شما سریع به خودت میگیری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KoMiSer ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 من گفتم E این فحش داد مگه حتماً باید تگ کنن تا فحش حساب بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 مهر، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 برای تحدیم این که هرموقع به خود شما گفتم اگه بنم کنید انرنک میشید تحدیده من علی رو تگ کردم این حرفو گفتم اینم تحدید نیست میایم سایت صلاح دونستن انرنک میشید بله کسی که از قوانین چیزی سرش نمیشه انرنک میشه و این که من تو سرور اصلا شمارو تگ نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiRToXiC ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 هم اکنون، AmiR.Mmd گفته است: من گفتم E این فحش داد مگه حتماً باید تگ کنن تا فحش حساب بیاد اول داشت بازی میکرد یکو فک کنم کیل داد بعد گفت Ez یک فوش هم داد بعد @AmiR.Mmd گفتی با منی اونم گفت Na لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KoMiSer ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 عزیزم شما شاهد خوبی نیستی یارو راک سمپ هست میگی کیل کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 مهر، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 @Army @MohammadReza و این که هلپری که سمپ ابی داشته باشه جرم نیست که کلو داره داشتن کلو برای تیم استف جرم نیست؟ سمپ ابی دارای کلو و مودلودر است که این برا تیم استف مجاز نیست درخواست اخراج این کارکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 مهر، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 حرف نباشه دلیل بیار که راک سمپ بودم اصلا جدا این که پویا رو کیل کردم تا وقتی من رو شما ریپلای نکردم حق زدن سی ام دی رو من ندارید و این که کیل لیست سمپ ابی شما 2 تا کیل لیست میکنه مشکل من نیست میتونید بعدا پیوی بگید تا راه حلشو بگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KoMiSer ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 تو عکس من کیل لیست معلومه الان مدرک میارم که ۲ تا نشون نمیدع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 مهر، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 و این که شما باید با رنک بالاتر که در سرور بود مشورت میکردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KoMiSer ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 https://uploadkon.ir/uploads/0f8729_24Screenshot-۲۰۲۴-۰۷-۲۹-۱۵-۵۸-۵۱-۶۳۲-ro-alyn-sampmobile-game.jpg اینم مدرک که که گفتین کیل لیست بیشتر از ۲ تا نمیگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 29 مهر، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2024 درود اقدام هلپر صحیح بوده است. توهین به اعضای استف: 200 دقیقه الی 5 روز محرومیت (از صحبت یا بن). بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده