رفتن به مطلب

سوال

ارسال شده در

سلام خدمت تمام عزیزان استف که دارن تمام تلاششونو میکنن برای ما پلیرا که سرور خوبی داشته باشیم و خسته نباشید عرض میکنم خدمت مدیر کل های عزیز  .  حدودا ۱ ساله که سرور نیومدم و الان که اومدم سرور دیدم که متاسفانه وک بن شدم . و الان هم که دارم فکر میکنم یادم نمیاد به چه کسی بی احترامی کردم و اینکه چی گفتم . و اینکه توسط ادمین : @MrHeSam بن شدم و از شما تقاضایه آن بن شدن را دارم . و اگر کار اشتباهی کردم از تیم مدیریتی معذرت میخواد با تشکر از تمامی عزیزان @MrHeSam @HaDi @MohammadReza @MrTakPar @Army

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

arenagame_samp
  • 0
ارسال شده در

درود

اسم دقیق اکانت بن شده به همراه اسکرین شات از صفحه اطلاعات بن در بازی ارسال کنید تصمیم گیری میشود.

• Like 1
  • 0
ارسال شده در
6 ساعت قبل، AmiR گفته است:

درود

اسم دقیق اکانت بن شده به همراه اسکرین شات از صفحه اطلاعات بن در بازی ارسال کنید تصمیم گیری میشود.

سلام و عرض ادب مجدد 

spacer.png

اکانت mamad78 بنده بن شده 

با تشکر از همه عزیزان 🙏❤️

• 0
ارسال شده در

@AmiR

16 ساعت قبل، mamad72 گفته است:

سلام و عرض ادب مجدد 

spacer.png

اکانت mamad78 بنده بن شده 

با تشکر از همه عزیزان 🙏❤️

• 0
ارسال شده در

درود

آنبن شدید.

حتما قوانین رو کامل بخونید چون دوباره این بخشش شامل حالتون نخواهد شد

• Like 1
  • 0
ارسال شده در
18 ساعت قبل، AmiR گفته است:

درود

آنبن شدید.

بله حتما خیلی ممنون فقط من خونه id 91 به نامم بوده الان به نامم نیست اونو چکار کنم ؟

• 0
ارسال شده در
18 ساعت قبل، AmiR گفته است:

درود

آنبن شدید.

داداش جان شرمنده ولی acc

Mamad73 و mamad75 هنوز بنه ببخشیدا 

• 0
ارسال شده در
15 ساعت قبل، mamad73 گفته است:

بله حتما خیلی ممنون فقط من خونه id 91 به نامم بوده الان به نامم نیست اونو چکار کنم ؟

• قوانین مربوط به اموال 
    • در صورت عدم فعالیت شما در سرور برخی اموال به صورت اتوماتیک برای استفاده  سایرین ریست خواهد شد، به این صورت که:
      • خانه: شما در صورت عدم فعالیت و عدم حضور (ورود) به خانه به مدت 1 ماه خانه ی شما به سرور فروخته شده و 60% هزینه ی فروش خانه به حساب بانکی اکانت شما واریز خواهد شد، و 1 خانه به مدت 3 ماه برای شما باقی خواهد ماند و اگر بیشتر از 3 ماه بگذرد تمام خانه های شما ریست خواهد شد.
      • مغازه:شما در صورت عدم فعالیت مستمر در سرور به مدت 1 ماه مغازه ی شما به سرور فروخته شد و 60% هزینه  ی فروش مغازه به حساب بانکی اکانت شما واریز خواهد شد.
    • نکته: در صورت محرومیت اکانت شما به دلایل بالا مغازه ی شما به نفع سرور ضبط خواهد شد.

• 0
ارسال شده در
در ۱۴۰۳/۱۱/۲ در 17:18، mamad73 گفته است:

داداش جان شرمنده ولی acc

Mamad73 و mamad75 هنوز بنه ببخشیدا 

حل شد.

• Like 2

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...