EchoBrk ارسال شده در 4 بهمن، 1403 ارسال شده در 4 بهمن، 1403 کسی که شکایت دارد: @Guardian نام کسی که از ان شکایت دارم: @AmiR نام شاهد در صورت وجود: کسایی که داخل سایت سرور هستند چک میکنن میتونن شاهد باشن مقدار امتیاز: 2500 مدرک: در پست پایینی موجوده نیازی به عکس نیست توضیحات: چرا این اقا بین بقیه پلیرا فرق میزاره مثال Mamad73 به مدیر فوش داده بعد چند وقت ان بن شده البته حسود نیستم که به محمد73 حسودی کنم ولی نباید بین پلیرا فرق بزاره چطور اکانت اونو انبن میده اکانت من که خونه و شاپش پریده و الان ۷ ۸ ماه نرفتم داخلش انبن نمیده سریع سایت خرید پکیج ان بن میده ولی برای Mamad73 سریع اکانتشو ان بن میده شما با من مشکل داری بیا مشکلتو بگو سریع ادرس سایت نده😂🤦♂️ رسیدگی کن @MohammadReza شما دفاعیه داری همین الان بفرست برام بزا رنک بالاترت رسیدگی کنه ن شما پستو نبند بزا منم حرفمو بزنم @MohammadReza بیا پست رو بررسی کن
Amir ارسال شده در 4 بهمن، 1403 ارسال شده در 4 بهمن، 1403 درود 1 اخطار جهت ارسال پست اسپم دریافت کردید. در صورت تکرار برخورد میشود. اینم بگم که کسی رو که بخشیدیم به خودمون مربوطه تو کار استف دخالت نکنید تو فقط میتونی برا بن شدنت شکایت کنی و مدرک بگیری که اونم خودت میگی 8 ماهه ازش گذشته، و پیگیری الانت نتیجه نمیده باید همون روز یا حداقل 1 هفته اول شکایت میکردی نه اینکه 8 ماه بعد برای بخشیده نشدن شکایت کنی ! بدرود. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده