mamad72 ارسال شده در 11 بهمن، 1403 ارسال شده در 11 بهمن، 1403 نام کابری شاکی: @mamad82 نام کابری متخلف : @(akbar) @SilEnt_sToRm مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/606030_25madarek.mp4 موضوع شکایت: قرار بود ماشین هامون رو عوض کنیم و ایشون 200 میلیون پول به من بده ولی نه ماشین داد نه پول نام ادمین ناظر@AmiR @HaDi @MohammadReza @Truth زمان انجام معامله: طبق اطلاعات بازی 2025/01/30 ساعت 22:03 لغایت 22:17 سایر توضیحات: کاربران متخلف قرار شد همان طور که در ویدیو مشخصه یک ماشین infer از من بگیرند و یک ماشین rancer همراه با 200 میلیون پول رو به من بدن هر دوی اکانت ها برای یک نفر هستند همانطور که در ویدیو مشخصه فرد تایید کرد که ماشین رو به اکانت دوم بدم و اینکه برای این معامله اون شخص پیشنهاد داد و من پذیرفتم ایشون بعد از اینکه ماشین از من گرفت سریع تقاضای 200 میلیون پول رو از من کرد ولی قرار بود اون به من 200 میلیون رو بده یعنی داستان رو برگردون و به نوعی میخواست پول و ماشینم رو بگیره و خداحافظ که موفق هم شد ماشین رو گرفت ولی پول رو ندادم بعد هم که فهمید از تمام معامله عکس و فیلم دارم گفت بیا ماشینت رو پس بدم که اون هم در ویدیو مشخصه بنده اول میخواستم شکایت رو ثبت نکنم و بین خودمون حلش کنم ولی این شخص فقط میگه بیا ماشینت رو بگیر برو ... فقط میخوام این شخص رو تنبه کنم که فکر کلاهبرداری به سرش نزنه از ادمین و مدیرکل گرامی تقاضا دارم که طرف دوم معامله یعنی خودروی Racer که ارزش آن در بازی 1میلیار و 200 میلیون هست و 200 میلیون پول رو به من بدهند و این دو اکانت متخلف رو جریمه ای در حدی که خود ادمین و مدیر کل در نظر دارند انجام بدهند چنانچه ادمین یا مدیرکل گرامی نظر دیگری نسبت به این پرونده داشتند به نظراتشون احترام میگذارم با تشکر فراوان
(akbar) ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 سلام دوست عزیز از جایی که قیمت ماشین Hotring Racer یک میلیارد و دویست میلیون دلار هستش و Infernus فکر کنم 985 میلیون دلار بنده فکر کردم شما گفتید که ماشینتونو میدهید با 200 میلیون پول و دیشت هم که متوجه شدم منظور شما برعکس این بوده گفتم بیا ماشینتو بدم ولی هعی میگفتی نه نه باید خسارت بدیو و ... میخوای سره من کلاه بزاری ؟ hotring یک میلیارد و دویست میلیون دلار با Infernus حدودا 985 میلیون دلاری رو طاق بزنی بیام بهت 200 میلیون هم بدم ؟ بچه فرض کردی منو ؟ بازم دیر نشده بیا ماشینتو بگیر و برو دیگه هم با آدم های مثل شما اصلا معامله نمیکنم. (شما چندین بار هم بخاطر همین کلاه برداریاتون بن شدید.!)
SilEnt_sToRm ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 1 ساعت قبل، (akbar) گفته است: سلام دوست عزیز از جایی که قیمت ماشین Hotring Racer یک میلیارد و دویست میلیون دلار هستش و Infernus فکر کنم 985 میلیون دلار بنده فکر کردم شما گفتید که ماشینتونو میدهید با 200 میلیون پول و دیشت هم که متوجه شدم منظور شما برعکس این بوده گفتم بیا ماشینتو بدم ولی هعی میگفتی نه نه باید خسارت بدیو و ... میخوای سره من کلاه بزاری ؟ hotring یک میلیارد و دویست میلیون دلار با Infernus حدودا 985 میلیون دلاری رو طاق بزنی بیام بهت 200 میلیون هم بدم ؟ بچه فرض کردی منو ؟ بازم دیر نشده بیا ماشینتو بگیر و برو دیگه هم با آدم های مثل شما اصلا معامله نمیکنم. (شما چندین بار هم بخاطر همین کلاه برداریتون بن شدید) این اکانت اکانت فیک منه و گفتم چون موامله با این اکانت بوده بهتره با این اکانت به کولاه برداری شما پاسخ بدم اگر میخوای ماشینتو پس بگیر من ساعت ۳ آنلاینم بیاید در سرور من به شما ماشینتو میدم
mamad73 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 3 ساعت قبل، (akbar) گفته است: سلام دوست عزیز از جایی که قیمت ماشین Hotring Racer یک میلیارد و دویست میلیون دلار هستش و Infernus فکر کنم 985 میلیون دلار بنده فکر کردم شما گفتید که ماشینتونو میدهید با 200 میلیون پول و دیشت هم که متوجه شدم منظور شما برعکس این بوده گفتم بیا ماشینتو بدم ولی هعی میگفتی نه نه باید خسارت بدیو و ... میخوای سره من کلاه بزاری ؟ hotring یک میلیارد و دویست میلیون دلار با Infernus حدودا 985 میلیون دلاری رو طاق بزنی بیام بهت 200 میلیون هم بدم ؟ بچه فرض کردی منو ؟ بازم دیر نشده بیا ماشینتو بگیر و برو دیگه هم با آدم های مثل شما اصلا معامله نمیکنم. (شما چندین بار هم بخاطر همین کلاه برداریاتون بن شدید.!) دوست عزیز من در تمام وقت معامله از شما بارها و بار ها تو فیلم هم معلومه پرسیدم که ماشین همراه با ۲۰۰ میلیون میدی من ماشینم میدم شما هم بار ها و بارها تایید کردید کلاه برداری هم نبوده طبق فیلم شما اول پیام دادید که معامله کنیم پس یعنی راضی به انجام معامله بودید در رابطه با متن آخرتون که نوشتید شما چندین بار هم به خاطر کلاهبرداری بن شدید باید عرض کنم که بنده قیمتی رو روی کالای خودم میزارم خریدار حق داره به اون قیمت بخره یا نخره هیچ اجباری نیست و دلیل بن های من هم دوستم بود که همزمان هر دوی ما در اون زمان در یک اکانت من فعالیت داشتیم و دوست من باعث اون بن های من بوده من فقط و فقط به دلیل فحاشی در گذشته بن های روزانه میشدم و هیچ گونه کلاهبرداری انجام نداده بودم لطف کنید وقت ادمین های گرامی رو نگیرید و فقط مدارکی که باعث بی گناهی شما میشه رو ارسال کنید باتشکر
Amir ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 درود مجدد پلیر @SilEnt_sToRm با مولتی @(akbar) طبق قرار معامله شما باید ماشین Hotring Racer خود را به همراه 200 میلیون پول به پلیر @mamad82 انتقال دهید. برای این اقدام از این تاریخ به مدت 2 روز مهلت دارید در غیراینصورت طبق قانون کلاه برداری با شما برخورد خواهد شد. بعد از انتقال در اینجا مدرک آپلود کنید. 2
mamad73 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 ارسال شده در 12 بهمن، 1403 3 ساعت قبل، AmiR گفته است: درود مجدد پلیر @SilEnt_sToRm با مولتی @(akbar) طبق قرار معامله شما باید ماشین Hotring Racer خود را به همراه 200 میلیون پول به پلیر @mamad82 انتقال دهید. برای این اقدام از این تاریخ به مدت 2 روز مهلت دارید در غیراینصورت طبق قانون کلاه برداری با شما برخورد خواهد شد. بعد از انتقال در اینجا مدرک آپلود کنید. درود خیلی ممنونم از پیگیری شما و دیگر عزیزان 🙏 فقط اگر بعد 2 روز تحویل ندادن تکلیف من چی میشه ؟
mamad73 ارسال شده در 13 بهمن، 1403 ارسال شده در 13 بهمن، 1403 داداش امیر @AmiR پلیر @SilEnt_sToRm با مولتی @(akbar) ماشین racer و 200 میلیون پول رایج بازی رو به من @mamad82 تحویل داد با تشکر از پیگیری شما 🙏
Amir ارسال شده در 13 بهمن، 1403 ارسال شده در 13 بهمن، 1403 https://biaupload.com/do.php?filename=org-74cb3dc9a50f1.mp4 موفق باشید بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده