رفتن به مطلب

Top-with-Multi

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Mahdi. و کلن Black Army
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 840
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: none
  • مدارک شکایت:  avc_use-multi.mp4 - یو آپلود
  • توضیحات:با سلام. کلن Black Army با استفاده از مولتی کشی که هیچ جوره دمیج نمیشه تمامیه زون هارو بگیر کردن. درخواست تاپ منفی به کلن . 
  • ادمین مربوطه:  @Amir @HaDi

arenagame_samp
ارسال شده در

درود

خوب زون رو /begir کن سو استفاده از مولتی که نکردم و همچنین هیچ قوانینی مربوط به این تو قوانین عمومی سرور نیست . !

مجازاتشم تهش جیل ع تاپ منفی رو از کجات در آوردی.

بدرود

• Thanks 1
ارسال شده در

سو استفاده از مولتی نکردی ؟ مولتی رو برینگ دادی توی زون و با مولتی زون رو بگیر کردی ابیوز رنک هم که کردی این سو استفاده نیس پس چیه دقیقا توضیح بده. و اینکه تاپ جمع کردن با استفاده از باگ و ابیوز منفی نداره؟

@MohammadReza @Amir

ارسال شده در
4 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

سو استفاده از مولتی نکردی ؟ مولتی رو برینگ دادی توی زون و با مولتی زون رو بگیر کردی ابیوز رنک هم که کردی این سو استفاده نیس پس چیه دقیقا توضیح بده. و اینکه تاپ جمع کردن با استفاده از باگ و ابیوز منفی نداره؟

@MohammadReza @Amir

خوب برینگ دادم بگیر کردم بعد کامند بگیر برای شما قفل شده ؟ یا مولتی رو اونجا دیدی هول کردی دیگه نمیتونی کامند بگیر رو بزنی 

چه ابیوزی ؟ چه باگی ؟ فازت چیه ؟

قوانین ام که از خودت میسازی 

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Founder گفته است:

خوب برینگ دادم بگیر کردم بعد کامند بگیر برای شما قفل شده ؟ یا مولتی رو اونجا دیدی هول کردی دیگه نمیتونی کامند بگیر رو بزنی 

چه ابیوزی ؟ چه باگی ؟ فازت چیه ؟

قوانین ام که از خودت میسازی 

مولتی دمیج نمیخوره و من قصد داشتم پلیر هایی که زون رو بگیر کردن کیل کنم و زون رو از بگیر کلنای دیگه در بیارم. و حتی پلیسم بخواد بیاد زون رو سیف کنه و پلیرای تو زون رو بزنه  با شاهکار شما روبه رو میشه و نمیتونه مولتی رو کیل کنه.

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

مولتی دمیج نمیخوره و من قصد داشتم پلیر هایی که زون رو بگیر کردن کیل کنم و زون رو از بگیر کلنای دیگه در بیارم. و حتی پلیسم بخواد بیاد زون رو سیف کنه و پلیرای تو زون رو بزنه  با شاهکار شما روبه رو میشه و نمیتونه مولتی رو کیل کنه.

دوست عزیز شما میتونید بگیر کنید و از زون خارج بشید اینطوری زون از دست ما خارج میشه و اینکه ما مولتی رو می‌ذاریم اونجا بعد اینکه هرکس میاد زون با ممبر های کلن میایم زون زون رو به امان خدا ول نکردیم فقط لازم بود تگ کنی

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Founder گفته است:

دوست عزیز شما میتونید بگیر کنید و از زون خارج بشید اینطوری زون از دست ما خارج میشه و اینکه ما مولتی رو می‌ذاریم اونجا بعد اینکه هرکس میاد زون با ممبر های کلن میایم زون زون رو به امان خدا ول نکردیم فقط لازم بود تگ کنی

شما از رنک خودت سو استفاده کردی و تمام مولتی هارو به زون های مختلف برینگ کردی و با مولتی ها بگیر کردی 

+مجدد میگم . و حتی پلیسم بخواد بیاد زون رو سیف کنه و پلیرای تو زون رو بزنه با شاهکار شما روبه رو میشه و نمیتونه مولتی رو کیل کنه.

• Haha 1
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niklaus گفته است:

شما از رنک خودت سو استفاده کردی و تمام مولتی هارو به زون های مختلف برینگ کردی و با مولتی ها بگیر کردی 

+مجدد میگم . و حتی پلیسم بخواد بیاد زون رو سیف کنه و پلیرای تو زون رو بزنه با شاهکار شما روبه رو میشه و نمیتونه مولتی رو کیل کنه.

بنده زمانی که این کارو انجام دادم هیچ پلیسی در داخل سرور نبود و هیچکس زون نمی‌گرفت !

• Thanks 1
ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Founder گفته است:

بنده زمانی که این کارو انجام دادم هیچ پلیسی در داخل سرور نبود و هیچکس زون نمی‌گرفت !

این رو به عنوان کسی که هلپره میگید ؟ یا به عنوان یه پلیر عادی؟

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...