GharibNavaz ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 سلام و درود فراوان @MohammadReza آقای مدیر میشه یه سوال رو پاسخ بدید به بنده و فقط سوال من نیست سوال دوستان هم هست . https://uploadkon.ir/uploads/e6db15_25cheater-2.mp4 ۱- اطلاع دارید که عددی که باعث میشه مقدار HP رو نشون بده نیاز به Cleo داره . ۲- اطلاع دارید که این پک مود دارای FpsLimit هست . 3- اطلاع دارید که تغییر آب هوا و رنگ با cleo و sampfuns صورت میگیره و میشه با cmd /wh تغییر داد هوا رو ؟ ۴- اطلاع دارید که در این پک مود Anim Deagle حذف شده برای راحت تر Cbug زدن ؟ ۵- اطلاع دارید Field Of View برای Ophax هست و ایشون دید دور تر و فرا تر و باز تری نسبت به پلیر های دیگه داره ؟ ۶- اطلاع دارید Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run هست ؟ اسکین باگ ندارن ولی دویدن در رکورد مشاهده کنید . ۷- اطلاع دارید نمایشگر کیبورد یا همون (Show toch Keyboard) در سمت راست به غیر از اینکه نیاز به cleo - sampfuns - Asi Loader داره . مدیر گرامی | من از قوانین خودتون گفتم و هیچ چیزی بهش اضاف نکردم . اما اینجا هلپر سرور شما تمایلی به ( نمیخوام بی احترامی به هیچ شخصی بشه ) تمایلی نداره به بن کردن فردی که شامل این موارد هست . یک سوال پیش میاد اینجا هم برای من و شاید هم دیگر افراد سرور : اگر این قوانین ثبت و تایید شده و در سرور پیاده سازی شده - حتی حتی ساده ترین چیز یعنی رنگ Recoil تغییر بکنه بن داره که داخل قوانین عمومی سرور هست ( تغییر رنگ نشانه ) که در قوانین بهش اشاره شده . مگه ما گفتیم که رنگ نشانه تغییر بکنه , یعنی از پلیر های دیگه برتری داریم؟؟ خیر , من از قانون سرور دارم میگم که توسط مدیر ثبت و توسط پلیر ها پذیرفته شده و باید رعایت بشه - @MohammadReza با احترام تو این مرحله یه کم داره کم کاری صورت میگیره که خدایی نکرده باعث تبعیض و نا برابری بین پلیر ها میشه - چون افرادی هستن که تو سایت شکایت هست ازشون که به خاطر تغییر رنگ نشانه یا موارد دیگه که بن شدن , میشه دید . جمع بندی : حتی این پلیر Anim شات زدن با دیگلش هم با ما فرق میکنه و باعث برتری و راحت تر شدن میشه , چرا ما نریزیم ؟ چون از قوانین تبعیت کردیم . اگر پک مود که همچین مواردی داخلش باشه و حتی این پک مود ها باید دارای cleo , sampfuns باشن - اگر میشه که بگید ما هم بریزیم . فرق ما با این دوستمون چیه ؟ بازیش بهتره ؟ سیستمش بهتره ؟ چی ؟؟؟ فقط فقط لطف کنن مدیر عزیز پاسخ بنده رو بدن - به عنوان یک پلیر این سرور صحبت دارم با مدیر یا حق 1
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 1 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: سلام و درود فراوان @MohammadReza آقای مدیر میشه یه سوال رو پاسخ بدید به بنده و فقط سوال من نیست سوال دوستان هم هست . ۱- اطلاع دارید که عددی که باعث میشه مقدار HP رو نشون بده نیاز به Cleo داره . ۲- اطلاع دارید که این پک مود دارای FpsLimit هست . 3- اطلاع دارید که تغییر آب هوا و رنگ با cleo و sampfuns صورت میگیره و میشه با cmd /wh تغییر داد هوا رو ؟ ۴- اطلاع دارید که در این پک مود Anim Deagle حذف شده برای راحت تر Cbug زدن ؟ ۵- اطلاع دارید Field Of View برای Ophax هست و ایشون دید دور تر و فرا تر و باز تری نسبت به پلیر های دیگه داره ؟ ۶- اطلاع دارید Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run هست ؟ اسکین باگ ندارن ولی دویدن در رکورد مشاهده کنید . ۷- اطلاع دارید نمایشگر کیبورد یا همون (Show toch Keyboard) در سمت راست به غیر از اینکه نیاز به cleo - sampfuns - Asi Loader داره . مدیر گرامی | من از قوانین خودتون گفتم و هیچ چیزی بهش اضاف نکردم . اما اینجا هلپر سرور شما تمایلی به ( نمیخوام بی احترامی به هیچ شخصی بشه ) تمایلی نداره به بن کردن فردی که شامل این موارد هست . یک سوال پیش میاد اینجا هم برای من و شاید هم دیگر افراد سرور : اگر این قوانین ثبت و تایید شده و در سرور پیاده سازی شده - حتی حتی ساده ترین چیز یعنی رنگ Recoil تغییر بکنه بن داره که داخل قوانین عمومی سرور هست ( تغییر رنگ نشانه ) که در قوانین بهش اشاره شده . مگه ما گفتیم که رنگ نشانه تغییر بکنه , یعنی از پلیر های دیگه برتری داریم؟؟ خیر , من از قانون سرور دارم میگم که توسط مدیر ثبت و توسط پلیر ها پذیرفته شده و باید رعایت بشه - @MohammadReza با احترام تو این مرحله یه کم داره کم کاری صورت میگیره که خدایی نکرده باعث تبعیض و نا برابری بین پلیر ها میشه - چون افرادی هستن که تو سایت شکایت هست ازشون که به خاطر تغییر رنگ نشانه یا موارد دیگه که بن شدن , میشه دید . جمع بندی : حتی این پلیر Anim شات زدن با دیگلش هم با ما فرق میکنه و باعث برتری و راحت تر شدن میشه , چرا ما نریزیم ؟ چون از قوانین تبعیت کردیم . اگر پک مود که همچین مواردی داخلش باشه و حتی این پک مود ها باید دارای cleo , sampfuns باشن - اگر میشه که بگید ما هم بریزیم . فرق ما با این دوستمون چیه ؟ بازیش بهتره ؟ سیستمش بهتره ؟ چی ؟؟؟ فقط فقط لطف کنن مدیر عزیز پاسخ بنده رو بدن - به عنوان یک پلیر این سرور صحبت دارم با مدیر یا حق اطلاع دارید که تغییر آب هوا و رنگ با cleo و sampfuns صورت میگیره و میشه با cmd /wh تغییر داد هوا رو ؟ ۴- اطلاع دارید که در این پک مود Anim Deagle حذف شده برای راحت تر Cbug زدن ؟ ۵- اطلاع دارید Field Of View برای Ophax هست و ایشون دید دور تر و فرا تر و باز تری نسبت به پلیر های دیگه داره ؟ ۶- اطلاع دارید Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run هست ؟ اسکین باگ ندارن ولی دویدن در رکورد مشاهده کنید . ۷- اطلاع دارید نمایشگر کیبورد یا همون (Show toch Keyboard) در سمت راست به غیر از اینکه نیاز به cleo - sampfuns - Asi Loader داره . من خودم اینارو ساختم field of view چی ؟ چون مانیتورم کشیدست تو رکوردر وینوز رکورد میگیرم این شد چیت یا مود ؟ یا anim deagle ک واس خود بازیه توی gta3 نصب میشه و با رنگ اب و هوا نیازی به cleo sampfunse نداره نمایش گر key render خیلی هم خوبه نشون میده مهارت خودم از auto c bug و auto 2-2 استفاده نمیکنم مقدار HP رو نشون بده نیاز به Cleo داره . باز اینم میگم نیازی نداره به cleo Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run این هم خودم رد میکنم چون باگ شو به @[Ali]VayKinG یاد دادم تست کرد اطلاع دارید که این پک مود دارای FpsLimit هست . من خر نیستم وقتی pc ک دارم fps 100-300 بهم میده بیام limit بزنم نیازی ندارم بهش 1
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 شما ک اسم چیت هارو خوب بلدی شاید خودتم میزنی ! و less رو اف کن بعد از کل سرور شکایت کن
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 2 دقیقه قبل، The[Rz] گفته است: شما ک اسم چیت هارو خوب بلدی شاید خودتم میزنی ! و less رو اف کن بعد از کل سرور شکایت کن گر این قوانین ثبت و تایید شده و در سرور پیاده سازی شده - حتی حتی ساده ترین چیز یعنی رنگ Recoil تغییر بکنه بن داره که داخل قوانین عمومی سرور هست ( تغییر رنگ نشانه ) که در قوانین بهش اشاره شده . عزیزم بازم اینم میگم رنگ aim هم باز نورماله :)
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری