رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

سلام و درود فراوان 

@MohammadReza

آقای مدیر میشه یه سوال رو پاسخ بدید به بنده و فقط سوال من نیست سوال دوستان هم هست . 

https://uploadkon.ir/uploads/e6db15_25cheater-2.mp4 

۱- اطلاع دارید که عددی که باعث میشه مقدار HP رو نشون بده نیاز به Cleo داره .

۲- اطلاع دارید که این پک مود دارای FpsLimit  هست .

3- اطلاع دارید که تغییر آب هوا  و رنگ با cleo و sampfuns صورت میگیره و میشه با cmd /wh  تغییر داد هوا رو ؟ 

۴- اطلاع دارید که در این پک مود Anim Deagle حذف شده برای راحت تر Cbug زدن ؟ 

۵- اطلاع دارید Field Of View برای Ophax هست و ایشون دید دور تر  و فرا تر و باز تری نسبت به پلیر های دیگه داره ؟

۶- اطلاع دارید Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run هست ؟ اسکین باگ ندارن ولی دویدن در رکورد مشاهده کنید . 

۷- اطلاع دارید نمایشگر کیبورد یا همون (Show toch Keyboard) در سمت راست به غیر از اینکه نیاز به cleo - sampfuns - Asi Loader داره .

مدیر گرامی | من از قوانین خودتون گفتم و هیچ چیزی بهش اضاف نکردم .  اما اینجا هلپر سرور شما تمایلی به ( نمیخوام بی احترامی به هیچ شخصی بشه ) تمایلی نداره  به بن کردن فردی که شامل این موارد هست . 

یک سوال پیش میاد اینجا هم برای من  و شاید هم  دیگر افراد سرور

اگر این قوانین ثبت و تایید شده و در سرور پیاده سازی شده - حتی حتی ساده ترین چیز یعنی رنگ Recoil تغییر بکنه بن داره که داخل قوانین عمومی سرور هست ( تغییر رنگ نشانه ) که در قوانین بهش اشاره شده .

مگه ما گفتیم که رنگ نشانه تغییر بکنه , یعنی  از پلیر های دیگه برتری داریم؟؟  خیر , من از قانون سرور  دارم میگم که توسط مدیر ثبت و توسط پلیر ها پذیرفته شده و  باید رعایت بشه - 

@MohammadReza

با احترام تو این مرحله یه کم داره کم کاری  صورت میگیره که خدایی نکرده باعث تبعیض و نا برابری  بین پلیر ها میشه - چون افرادی هستن که تو سایت شکایت هست ازشون  که به خاطر تغییر رنگ نشانه یا موارد دیگه که بن شدن , میشه دید .

جمع بندی : 

حتی این پلیر Anim شات زدن با دیگلش هم با ما فرق میکنه و باعث برتری و راحت تر شدن میشه , چرا ما نریزیم ؟ چون از قوانین تبعیت کردیم .

اگر پک مود که همچین مواردی داخلش باشه و حتی این پک مود ها باید دارای cleo , sampfuns باشن - اگر میشه که بگید ما هم بریزیم . فرق ما با این دوستمون چیه ؟ بازیش بهتره ؟ سیستمش بهتره ؟ چی ؟؟؟

فقط فقط لطف کنن مدیر عزیز پاسخ بنده رو بدن  - به عنوان یک پلیر این سرور صحبت دارم با مدیر 

یا حق 

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است:

سلام و درود فراوان 

@MohammadReza

آقای مدیر میشه یه سوال رو پاسخ بدید به بنده و فقط سوال من نیست سوال دوستان هم هست . 

۱- اطلاع دارید که عددی که باعث میشه مقدار HP رو نشون بده نیاز به Cleo داره .

۲- اطلاع دارید که این پک مود دارای FpsLimit  هست .

3- اطلاع دارید که تغییر آب هوا  و رنگ با cleo و sampfuns صورت میگیره و میشه با cmd /wh  تغییر داد هوا رو ؟ 

۴- اطلاع دارید که در این پک مود Anim Deagle حذف شده برای راحت تر Cbug زدن ؟ 

۵- اطلاع دارید Field Of View برای Ophax هست و ایشون دید دور تر  و فرا تر و باز تری نسبت به پلیر های دیگه داره ؟

۶- اطلاع دارید Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run هست ؟ اسکین باگ ندارن ولی دویدن در رکورد مشاهده کنید . 

۷- اطلاع دارید نمایشگر کیبورد یا همون (Show toch Keyboard) در سمت راست به غیر از اینکه نیاز به cleo - sampfuns - Asi Loader داره .

مدیر گرامی | من از قوانین خودتون گفتم و هیچ چیزی بهش اضاف نکردم .  اما اینجا هلپر سرور شما تمایلی به ( نمیخوام بی احترامی به هیچ شخصی بشه ) تمایلی نداره  به بن کردن فردی که شامل این موارد هست . 

یک سوال پیش میاد اینجا هم برای من  و شاید هم  دیگر افراد سرور

اگر این قوانین ثبت و تایید شده و در سرور پیاده سازی شده - حتی حتی ساده ترین چیز یعنی رنگ Recoil تغییر بکنه بن داره که داخل قوانین عمومی سرور هست ( تغییر رنگ نشانه ) که در قوانین بهش اشاره شده .

مگه ما گفتیم که رنگ نشانه تغییر بکنه , یعنی  از پلیر های دیگه برتری داریم؟؟  خیر , من از قانون سرور  دارم میگم که توسط مدیر ثبت و توسط پلیر ها پذیرفته شده و  باید رعایت بشه - 

@MohammadReza

با احترام تو این مرحله یه کم داره کم کاری  صورت میگیره که خدایی نکرده باعث تبعیض و نا برابری  بین پلیر ها میشه - چون افرادی هستن که تو سایت شکایت هست ازشون  که به خاطر تغییر رنگ نشانه یا موارد دیگه که بن شدن , میشه دید .

جمع بندی : 

حتی این پلیر Anim شات زدن با دیگلش هم با ما فرق میکنه و باعث برتری و راحت تر شدن میشه , چرا ما نریزیم ؟ چون از قوانین تبعیت کردیم .

اگر پک مود که همچین مواردی داخلش باشه و حتی این پک مود ها باید دارای cleo , sampfuns باشن - اگر میشه که بگید ما هم بریزیم . فرق ما با این دوستمون چیه ؟ بازیش بهتره ؟ سیستمش بهتره ؟ چی ؟؟؟

فقط فقط لطف کنن مدیر عزیز پاسخ بنده رو بدن  - به عنوان یک پلیر این سرور صحبت دارم با مدیر 

یا حق 

اطلاع دارید که تغییر آب هوا  و رنگ با cleo و sampfuns صورت میگیره و میشه با cmd /wh  تغییر داد هوا رو ؟ 

۴- اطلاع دارید که در این پک مود Anim Deagle حذف شده برای راحت تر Cbug زدن ؟ 

۵- اطلاع دارید Field Of View برای Ophax هست و ایشون دید دور تر  و فرا تر و باز تری نسبت به پلیر های دیگه داره ؟

۶- اطلاع دارید Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run هست ؟ اسکین باگ ندارن ولی دویدن در رکورد مشاهده کنید . 

۷- اطلاع دارید نمایشگر کیبورد یا همون (Show toch Keyboard) در سمت راست به غیر از اینکه نیاز به cleo - sampfuns - Asi Loader داره .

من خودم اینارو ساختم  field of view چی ؟ چون مانیتورم کشیدست تو رکوردر وینوز رکورد میگیرم این شد چیت یا مود ؟ یا anim deagle ک واس خود بازیه توی gta3 نصب میشه و با رنگ اب و هوا نیازی به cleo sampfunse نداره نمایش گر key render خیلی هم خوبه نشون میده مهارت خودم از auto c bug  و auto 2-2 استفاده نمیکنم 
مقدار HP رو نشون بده نیاز به Cleo داره . باز اینم میگم نیازی نداره به cleo 

Gta in Deck شامل Fast run , Fast Rotation - infinite Run این هم خودم رد میکنم چون باگ شو به @[Ali]VayKinG یاد دادم تست کرد

اطلاع دارید که این پک مود دارای FpsLimit
  هست . من خر نیستم وقتی pc ک دارم fps 100-300 بهم میده بیام limit بزنم نیازی ندارم بهش

• Like 1
ارسال شده در
2 دقیقه قبل، The[Rz] گفته است:

شما ک اسم چیت هارو خوب بلدی شاید خودتم میزنی ! 
و less رو اف کن بعد از کل سرور شکایت کن

گر این قوانین ثبت و تایید شده و در سرور پیاده سازی شده - حتی حتی ساده ترین چیز یعنی رنگ Recoil تغییر بکنه بن داره که داخل قوانین عمومی سرور هست ( تغییر رنگ نشانه ) که در قوانین بهش اشاره شده .

عزیزم بازم اینم میگم رنگ aim هم باز نورماله :)

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...