رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon 
مدارک شکایت: 975616_25sa-mp-015.png

توضیحات: این هلپر بنده رو ۲۰۰ دقیقه میوت کرده اما شکایتی از من در سایت نیست - خوب حالا من اصلا فحاشی کرده باشم - اون کسی که برای شما مدرک رو در پیام رسان ارسال کرده شما به عنوان یک Falcon نباید بهش میگفتی که در سایت شکایت بزاره؟ موظف بودید که اینو بهش بگید .  چون تا جایی که من یادمه حرف از عدالت و نظم میزدید . حالا در کنار این , من از شما در خواست ارسال کامل عکس رو دارم نه ادیت شده باشه و نه کات شده باشه , مثل همین ss باشه که الان قرار دادم براتون . مدرک که آپلود شد - ادامه شکایت رو هم براتون توضیح میدم . 

و برام جالبه همین فردی که مدرک ارسال کرده همون شخصی هست که پک مود داره و هلپر تشخیص داده  چیزایی که داخل فایل بازی هست  خارج از قوانین هست اما .... 

@MohammadReza

یا حق 

arenagame_samp
ارسال شده در

سلام،
قبل از هر چیز لازم می‌دونم یه نکته رو روشن کنم: شما من رو در متنتون "هلپر" خطاب کردید، در حالی که بنده Falcon سرور هستم. مسئولیت‌ها و اختیارات من در سطح بالاتری نسبت به یک هلپر تعریف شده، بنابراین لطفاً در ادامه دقت بیشتری در خطاب‌هاتون داشته باشید.

اول از همه بهتره بدونی اینجا مثل ایم‌بات یا لس‌دمیج نیست که بخوای فیلم بفرستی و از خودت دفاع کنی که مثلاً من فلان کار نکردم. وقتی فحاشی می‌کنی – اونم با الفاظ خانوادگی – انتظار نداشته باش که هیچ عکس‌العملی نشون داده نشه. شما میوت شدی و مدرک اون هم واضح و موجوده و در صورت نیاز ارائه خواهد شد. نه چیزی ادیت شده، نه بریده‌شده.

در مورد اینکه چرا اون فردی که مدرک رو داده شکایت ثبت نکرده، باید بدونی وقتی مدرک واضح و مشخص باشه، تیم مدیریت وظیفه داره برخورد کنه.
راجع به پک مود اون فرد هم گفتی؛ ما بارها گفتیم مود غیرمجاز یعنی مودی که به بازیکن برتری بده، نه چیزی که صرفاً ظاهر بازی رو تغییر بده. اگه هلپر تشخیص داده اون مود مشکل داره، اون موضوع به صورت جداگانه بررسی میشه و هیچ ارتباطی به تخلف شما نداره. قرار نیست چون یه نفر دیگه هم خلاف کرده، شما مجاز به فحاشی باشی.

بله، من اشتباه کردم و قبول دارم. اشتباه من این بود که می‌تونستم طبق قوانین سرور، شما رو تا ۵۰۰ دقیقه میوت کنم، اما این کار رو نکردم. همین کم‌لطفی باعث شد فکر کنید حقی ازتون ضایع شده و شکایت ثبت کردید.

در نتیجه، این موضوع الآن اصلاح میشه و طبق قوانین سرور، شما مجدداً به مدت ۲۰۰ دقیقه میوت خواهید شد.
از این به بعد، در موارد مشابه، بدون هیچ چشم‌پوشی، برخورد کاملاً مطابق با قوانین انجام خواهد شد. 

ارسال شده در

@MohammadReza

مجددا پاسخ بنده داده نشده و من نیازی به لطف کسی ندارم قانون قانونه و باید اجرا بشه حالا یا ۲۰۰ یا ۱۰۰۰ .  

ایشون بدون اینکه از من ss داشته باشه بنده رو mute کرده . شما به عنوان یک رنک بالای سرور باید الان اول مدرک رو آپلود کنید برای من شاکی بعدا توضیح بدی. 

شما موظف هستی مدرک فحاشی بنده رو آپلود کنی بدون ادیت بدون کات و باید رسیدگی بشه . 

مدرک که آپلود شد ادامه شکایت رو میگم و این شکایت ادامه داره - من این حق رو دارم که ببینم چرا ۴۰۰ دقیقه میوت شدم توسط شما - و مدرک میتونستم از اون شخص بخوام و ازش شکایت کنم ولی دیگه وقتی براتون ارسال شده , الان شما باید پاسخگو باشی.

یا حق

ارسال شده در

این همه رکورد و ss فحاشی تو سایت هست دوست عزیز , همه چیز رو نبر زیر سوال - 

@MohammadReza

مدیر محترم آرنا گیم اگر Falcon سرور عزیز اقدام به عدم ارسال مدرک کردن در شکایتی دیگر علت رو میگم چرا مدرک ارسال نمیگردد.

ارسال شده در

اون بنده خدا هم ۴۰۰ مین میوت میشه دیگه ؟‌ درسته؟

من از Falcon خوب و قوی سرور توقع داشتم زمانی که این عکس ها براش ارسال شد بگه که خوب چی شد که این صحبت ها شد و کل عکس ها میفرستادن اون شخص .

طبق معمول منتظر مونده مقداری پلیر ها چت کنن تا اون pm ها بره بالا . 

ارسال شده در
51 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است:

اون بنده خدا هم ۴۰۰ مین میوت میشه دیگه ؟‌ درسته؟

من از Falcon خوب و قوی سرور توقع داشتم زمانی که این عکس ها براش ارسال شد بگه که خوب چی شد که این صحبت ها شد و کل عکس ها میفرستادن اون شخص .

طبق معمول منتظر مونده مقداری پلیر ها چت کنن تا اون pm ها بره بالا . 

در مورد "انتظار"‌تون باید بگم که توقعات شخصی شما اولویت ما نیست. چیزی که برای تیم مدیریت مهمه، رعایت قوانین سروره. در اسکرین‌شاتی که ارسال شده، خودتون مرتکب فحاشی شدید؛ این رفتار قابل قبول نیست و خلاف قوانین محسوب میشه.

اگر شخص دیگه‌ای هم فحاشی کرده، وظیفه شما بود که مدارکش رو از طریق انجمن یا تلگرام برای تیم استف ارسال می‌کردید، نه اینکه خودتون هم مقابله به مثل کنید. این اشتباه شماست، نه ضعف تیم مدیریت.

در مورد شخص مقابل ( @The[Rz] ) هم رسیدگی انجام خواهد شد و برخورد لازم طبق قوانین صورت می‌گیره.

تا زمان رسیدگی نهایی توسط رنک بالاتر، موضوع جهت جلوگیری از اسپم بسته میشه.
ضمناً، مدیرکل سرور حتی در صورت بسته بودن تاپیک هم می‌تونه پاسخ نهایی خودش رو اعلام کنه؛ پس تصور نکنید بسته شدن تاپیک مانع پیگیری یا پاسخگویی خواهد بود.

با احترام

ارسال شده در

درود

موضوعات با دقت بررسی شد پلیر خاطی RZ به مدت 400 دقیقه میوت شد همچنین درصورت تکرار اینجور موارد نباید شما ادامه دهنده باشید و صرفا با شکایت درسایت میتونید مجازات رو برای دیگران اعمال کنید

همچنین لازم به ذکره هرپلیری با هرنوع چیت یا کلو شامل مجازات میشه و باهاش برخورد میشه . پس نگران این موضوع نباشید همواره تیم استف به دنبال محیا کردن شرایط عادی بین پلیرا بوده و هست و اینکار ادامه پیدا میکنه

Closed

• Like 5
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...