Homelander ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 نام کسی که شکایت دارد : @Sajjad_Shahi رنک شاکی : Player نام کسانی که از ایشان شکایت دارم : @Fascism @MrTakPar مدارک: توضیحات : با ضمن عرض سلام مجدد; @MrTakParعزیز ، شما دادگاه هم که تشریف میبرین قاضی اجازه میده طرفین یا وکلای طرفین حرفاشونو کامل بزنن بعد قضاوت کنه ، بعد استف سرور بزرگ آرناگیم همچین اجازه ای رو نده نشون دهنده ضعف مضاعف و عدم حرفه ای بودنه ، توضیحاتی ک میخواستم بگم این بوده که من نه جناب آقای @Fascism رو تگ کردم که بیانگر این باشه مضمونم از گفتن جمله ی Armin Bitch ایشون بوده ، بعد هم بنده با جناب @Ziwat کار داشتم که از قضا اسم ایشون هم آرمین هستش و رفیقمه و کاملا با هم شوخی داریم و اگه بخواین دیگه خیلی سخت گیری کنین بخاطر توهین سطح 1 به مدت 5 دقیقه باید Mute بشم ، درخواست بازبینی مجدد پست ، رفع ابهامات و همچنین رفع سوءتفاهم رو از باز کردن این پست داشتم ، با تشکر از زحمات تیم اسفت @Amir @MohammadReza 1
MrTakPar ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 سلام . شما بعد از درگیری با بازیکن Fascism، عبارتی توهینآمیز تایپ کردید که کاملاً مشخص است مخاطب آن خود ایشان بودهاند. در مورد اعمال مجازات نیز باید توضیح داد که دستور بن کاملاً طبق قوانین سرور انجام شده. حتی با اینکه قوانین این اجازه را به هلپر میدهد که تا ۵ روز شما را بن کند، اما ایشان این کار را نکردند. شکایت بهدرستی بررسی شده است، با این حال اگر نگران این هستید که حقی از شما ضایع شده، این شکایت باز میماند تا مدیران رسیدگی نهایی را انجام داده و پاسخ رسمی را اعلام کنند. با احترام 🌹 1 1
Homelander ارسال شده در 9 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 9 تیر، 1404 4 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است: سلام . شما بعد از درگیری با بازیکن Fascism، عبارتی توهینآمیز تایپ کردید که کاملاً مشخص است مخاطب آن خود ایشان بودهاند. در مورد اعمال مجازات نیز باید توضیح داد که دستور بن کاملاً طبق قوانین سرور انجام شده. حتی با اینکه قوانین این اجازه را به هلپر میدهد که تا ۵ روز شما را بن کند، اما ایشان این کار را نکردند. شکایت بهدرستی بررسی شده است، با این حال اگر نگران این هستید که حقی از شما ضایع شده، این شکایت باز میماند تا مدیران رسیدگی نهایی را انجام داده و پاسخ رسمی را اعلام کنند. با احترام 🌹 یعنی طبق گفته ی شما بنده یا هرکس با **** کلمه فیلتر شده **** دیگه ای عمل Fight ، کل کل و ... رو انجام میده نباید بعدش با کسی حرف بزنه؟ اینکه توی SAMP نمیشه روی پیام کسی Replay کرد اینجور معضلات و سوء تفاهم هارو پیش میاره ، بنده هم نه قصد بی احترامی به شمارو دارم نه اینکه به هلپر @Fascismتوهینی کردم ، بنظرم سوء تفاهمی بوجود اومده که شاید با درایت از سوی هلپر و پرس و جو کردن ایشون رفع میشد و کار به شکایت نمیکشید ، آنبن شدن اصلا برام مهم نیست ، مهم ارتقای سطح کیفی تیم استفه! شاید جای من **** کلمه فیلتر شده **** دیگه ای این سوء تفاهم براش پیش میومد و کلا اون پلیر از سرور میرفت... با امید پیشرفت روز به روز سرور ❣️ @MrTakPar @Amir 2
Homelander ارسال شده در 9 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 9 تیر، 1404 هم اکنون، Sajjad_Shahi گفته است: یعنی طبق گفته ی شما بنده یا هرکس با **** کلمه فیلتر شده **** دیگه ای عمل Fight ، کل کل و ... رو انجام میده نباید بعدش با کسی حرف بزنه؟ اینکه توی SAMP نمیشه روی پیام کسی Replay کرد اینجور معضلات و سوء تفاهم هارو پیش میاره ، بنده هم نه قصد بی احترامی به شمارو دارم نه اینکه به هلپر @Fascismتوهینی کردم ، بنظرم سوء تفاهمی بوجود اومده که شاید با درایت از سوی هلپر و پرس و جو کردن ایشون رفع میشد و کار به شکایت نمیکشید ، آنبن شدن اصلا برام مهم نیست ، مهم ارتقای سطح کیفی تیم استفه! شاید جای من **** کلمه فیلتر شده **** دیگه ای این سوء تفاهم براش پیش میومد و کلا اون پلیر از سرور میرفت... با امید پیشرفت روز به روز سرور ❣️ @MrTakPar @Amir کلمات فیلتر شده Kas Dige ای بوده که شما شخص در نظر بگیرید😅 1
Rtin ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 47 دقیقه قبل، Sajjad_Shahi گفته است: نام کسی که شکایت دارد : @Sajjad_Shahi رنک شاکی : Player نام کسانی که از ایشان شکایت دارم : @Fascism @MrTakPar مدارک: توضیحات : با ضمن عرض سلام مجدد; @MrTakParعزیز ، شما دادگاه هم که تشریف میبرین قاضی اجازه میده طرفین یا وکلای طرفین حرفاشونو کامل بزنن بعد قضاوت کنه ، بعد استف سرور بزرگ آرناگیم همچین اجازه ای رو نده نشون دهنده ضعف مضاعف و عدم حرفه ای بودنه ، توضیحاتی ک میخواستم بگم این بوده که من نه جناب آقای @Fascism رو تگ کردم که بیانگر این باشه مضمونم از گفتن جمله ی Armin Bitch ایشون بوده ، بعد هم بنده با جناب @Ziwat کار داشتم که از قضا اسم ایشون هم آرمین هستش و رفیقمه و کاملا با هم شوخی داریم و اگه بخواین دیگه خیلی سخت گیری کنین بخاطر توهین سطح 1 به مدت 5 دقیقه باید Mute بشم ، درخواست بازبینی مجدد پست ، رفع ابهامات و همچنین رفع سوءتفاهم رو از باز کردن این پست داشتم ، با تشکر از زحمات تیم اسفت @Amir @MohammadReza تایید میکنم. 1
MrTakPar ارسال شده در 9 تیر، 1404 ارسال شده در 9 تیر، 1404 سلام مجدد. صحبتهای شما بهطور کامل قابل تأیید یا رد نیست و نمیتوان با اطمینان گفت که تخلفی صورت گرفته یا نه. با این حال، این احتمال را در نظر میگیریم که سوتفاهمی پیش آمده و شما بیگناه بودهاید. با توجه به اینکه این صحبت دقیقاً بعد از جیل شدن شما توسط جناب Fascism انجام شده، تصمیم به بن شدن شما در آن زمان تصمیمی صحیح بهنظر میرسید و در این شرایط، مجازاتی برای ایشان در نظر گرفته نمیشود. اما همانطور که گفته شد، به دلیل نیمهمعتبر بودن شواهد و احتمال وجود سوتفاهم، اکانت شما آنبن میشود. لطفاً برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی در آینده، از انجام شوخیهایی که ممکن است سوءتفاهم ایجاد کنند خودداری کرده و در صورت نیاز، اینگونه صحبتها را صرفاً در پیام خصوصی (PM) انجام دهید. جناب @[Ali]VayKinG لطفاً اکانت ایشان را آنبن کنید. با آرزوی موفقیت 🌹 1 1
ارسالهای توصیه شده