GharibNavaz ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: داخل این شکایت شخصی با آیدی Sjjad_Shahi از من شکایت کرده که اصلا داخل رکورد اون شخص وجود نداره و یک آیدی دیگه هست - اما این جا این ادمین اصلا دقت نداره و سوال هم براش پیش نیومده - مگه میشه اسم تو بازی یکی دیگه باشه - با یه آیدی پلیر دیگه ای شکایت بشه که اصلا اون نیست - که اصلا اون شخص اصلا نگفته که ( مثلا اون acc نمیتونه داخل سایت لاگین کنه و با این شکایت گذاشتم ) و ادمین به دلیل خصومت مجدد , عجله کرد و این موضوع رو ندید . ببینید پلیر یک نفر دیگه هس و اصلا ادمین هیج اهمیتی نداده به این موضوع . اینم آیدی اون شخص . @MohammadReza ببنید اینجا این همه شکایت هست که حتی مال ۱ ساعت پیش هست اما ایشون به دلیل خصومتی که با بنده دارن سریعا اومده و درخواست رکوردی که (شامل موزیک فحاشی شامل : ک ... ) و این که اصلا ویدیو مشکوک نبوده به چیت , اومده سریع میگه رکورد رو بزار - انقدر عجله داشته که اصلا حواسش نبوده که اون شخصی که در رکورد هست اونی نیست که شکایت کرده و اخطار بده - چون خود شاکی هم چیزی از این موضوع نگفته و هیچ گونه ویرایشی از الان به بعد قابل قبول نیست . @MohammadReza @Amir @HaDi این همه شکایت قبل من و ساعت قبل بوده ولی سریعا اومده و اشتباهاتی هم داشته که فقط فقط باید آنرنک بشه . 1 1
Homelander ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 هم اکنون، GharibNavaz گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrTakPar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: داخل این شکایت شخصی با آیدی Sjjad_Shahi از من شکایت کرده که اصلا داخل رکورد اون شخص وجود نداره و یک آیدی دیگه هست - اما این جا این ادمین اصلا دقت نداره و سوال هم براش پیش نیومده - مگه میشه اسم تو بازی یکی دیگه باشه - با یه آیدی پلیر دیگه ای شکایت بشه که اصلا اون نیست - که اصلا اون شخص اصلا نگفته که ( مثلا اون acc نمیتونه داخل سایت لاگین کنه و با این شکایت گذاشتم ) و ادمین به دلیل خصومت مجدد , عجله کرد و این موضوع رو ندید . ببینید پلیر یک نفر دیگه هس و اصلا ادمین هیج اهمیتی نداده به این موضوع . اینم آیدی اون شخص . @MohammadReza ببنید اینجا این همه شکایت هست که حتی مال ۱ ساعت پیش هست اما ایشون به دلیل خصومتی که با بنده دارن سریعا اومده و درخواست رکوردی که (شامل موزیک فحاشی شامل : ک ... ) و این که اصلا ویدیو مشکوک نبوده به چیت , اومده سریع میگه رکورد رو بزار - انقدر عجله داشته که اصلا حواسش نبوده که اون شخصی که در رکورد هست اونی نیست که شکایت کرده و اخطار بده - چون خود شاکی هم چیزی از این موضوع نگفته و هیچ گونه ویرایشی از الان به بعد قابل قبول نیست . @MohammadReza @Amir @HaDi این همه شکایت قبل من و ساعت قبل بوده ولی سریعا اومده و اشتباهاتی هم داشته که فقط فقط باید آنرنک بشه . سلام و دورود ، چون اسم بنده اومد داخل پست دارم دخالت میکنم ، مورد اول اینکه اون اکانت مولتی بنده هستش و مشکل لاگین داره و با ادمین مربوطه از قبل هماهنگ کرده بودم ، دوما درمورد موزیک توی این پست درخواست بستن پست ب دلیل بیمورد بودن @[Ali]VayKinG @MrTakPar
GharibNavaz ارسال شده در 11 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 1404 اصلا شکایت شما بسته شده و ربطی هم دیگه به هماهنگی نداره . @MrTakPar آها یعنی از قبل تو تلگرام هماهنگ میکنید ؟ به من مربوط نیست که شما هماهنگ هستید یا نه شما وظیفه داری اخطار رو تو سایت بدی و من هیچ گونه آگاهی ندارم از این که بین شما تو تلگرام چی هست و چی گفتید . کمکاری مدیریت رو میرسونه و حتی در رکورد شما در اول فحاشی هست که اصلا نا دیده گرفته شده . @MohammadReza با مدیریت اصلی صحبت شده در حال برسی هست پس نیاز به کارشناسی @Sajjad_Shahi شما نیس .
MrTakPar ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 همونطور که خود ایشون گفتن، هماهنگی انجام شده بوده. اینکه دقیقاً کجا و چطور هماهنگ کردن، به شما هیچ ارتباطی نداره و دخالت شما در این موضوع کاملاً غیرموجهه. ضمن اینکه تو قوانین بهوضوح ذکر شده که فقط اکانت انجمن شخص شاکی باید با نام داخل سرور یکی باشه؛ هیچجا گفته نشده که الزاماً فیلمبردار باید خودش شکایت کنه. شما مدعی هستید که من با شما خصومت شخصی دارم، اما تکرار شکایتهای بیاساس و پیدرپی از سمت شما، دقیقاً نشان میدهد که این شما هستید که با من مشکل شخصی دارید. در گذشته هم به من لقب "دروغگوی بزرگ" دادید؛ حالا بهتره مشخص بشه واقعاً چه کسی دروغگو بوده — من یا شما؟ ضمناً شما هیچگونه صلاحیتی برای زیر سؤال بردن من ندارید. من سابقه چندین ماه فعالیت در مقام فالکون، مدیر کل سرور و حال حاضر نیز مجدداً در جایگاه فالکون هستم. هرگز رنکداون یا انرنک نشدم، چون عملکردم همیشه مطابق با وظایفم بوده. بنابراین بهتره قبل از اینکه در مورد من اظهار نظر کنید، ابتدا جایگاه و سابقه خودتون رو بررسی کنید. درخواست رسیدگی توسط @MohammadReza رو دارم ،لطفاً با این پلیر حاشیهساز و دخالتگر برخورد قاطع صورت بگیره. 2
MrTakPar ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 همچنین اضافه میکنم که شما تا فردا هم میتونید با اکانتهای مولتی خودتون به پاسخ من واکنش منفی نشون بدید، اما این کار هیچ تغییری در نتیجه نهایی ایجاد نمیکنه. هرچند، استفاده از اکانت مولتی برای چنین هدفی، خودش نقض قوانین سروره و در صورت لزوم قابل پیگیری خواهد بود. 1 1
Amir ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 درود شکایت شما رد شد. هیچ موردی برای شکایت وجود نداره و ادعای مطرح شده بی پایه است. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده