WilliamButcher ارسال شده در 17 تیر، 1404 ارسال شده در 17 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: توضیحات: چه مودی داشتم غیر مجازه ؟ و اون دوستمون باس بن بشع 3 روز دیگ اون کراسهیر فرق داره !
WilliamButcher ارسال شده در 17 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1404 هم اکنون، The[Rz] گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: توضیحات: چه مودی داشتم غیر مجازه ؟ و اون دوستمون باس بن بشع 3 روز دیگ اون کراسهیر فرق داره ! @Amir @MohammadReza @HaDi
WilliamButcher ارسال شده در 17 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1404 هم اکنون، The[Rz] گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: توضیحات: چه مودی داشتم غیر مجازه ؟ و اون دوستمون باس بن بشع 3 روز دیگ اون کراسهیر فرق داره ! عزیز مدرک دادم معتبر با کامند /mo hp یهوی پر نمیشع اروم اروم تو رکورد خود فرد معلومه ک هم نشون رو تغیر داده هم Hp مشکوکه !
WilliamButcher ارسال شده در 17 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1404 و من ادیت و زدم کامل معلوم بشع من دارم دمیج میدم کم نمیشه !
WilliamButcher ارسال شده در 17 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1404 @MohammadReza @HaDi بنده رو به قبلا به دلیل تغیر نشون بن میدادن الان چون رفیقشه و هم کلنیش بن نمیده
[Ali]VayKinG ارسال شده در 17 تیر، 1404 ارسال شده در 17 تیر، 1404 رسیدگی به این شکایت به شخص جناب @HaDi سپرده میشه. دلیل بن: استفاده از مود غیرمجاز. ایم بات(Deagle)
HaDi ارسال شده در 17 تیر، 1404 ارسال شده در 17 تیر، 1404 رسیدگی به شکایت قبلی شما درست بوده شما از مود های غیرمجاز و ایم بات استفاده کردین. تصمیم ادمین درست بوده در رابطه با بن پلیری که فرمودین ایشونم بن خواهند شد. شکایت های رسیدگی شده رو مجدد ارسال نکنید ممکنه باعث بشه بن یا اخطار بگیرین Closed
ارسالهای توصیه شده