WilliamButcher ارسال شده در 22 تیر، 1404 ارسال شده در 22 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد(درصورت وجود) : @Amir رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/839e13_25ban-alaki.mp4 توضیحات: منو بدون دلیل دادن و منم ویدیو کل فایتو میزارم و اینم بگم یک بار قبلا تضیح دادم ک چرا ایم کشیده میشع سمت راست اینم لینک اموزش و مثل این ک امیر اسپکت من بوده و من داخل فایت درخواست NRG نکردم کامل هست لطفا پیگیری کنید ! @Amir @HaDi @MohammadReza
WilliamButcher ارسال شده در 22 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 1404 هم اکنون، The[Rz] گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد(درصورت وجود) : @Amir رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/839e13_25ban-alaki.mp4 توضیحات: منو بدون دلیل دادن و منم ویدیو کل فایتو میزارم و اینم بگم یک بار قبلا تضیح دادم ک چرا ایم کشیده میشع سمت راست اینم لینک اموزش و مثل این ک امیر اسپکت من بوده و من داخل فایت درخواست NRG نکردم کامل هست لطفا پیگیری کنید ! @Amir @HaDi @MohammadReza یک چیز دیگ من مودی ندارم fps ببره بالا یا چیزی با کامند /fps دارم 100 90 fps میگیرم و این ک میگین چرا فاصله دور یع جوری داخل ستینگ تو display و draw distance ک برین اونو بیاریت پاین fps بیشتر میکنه تمام
WilliamButcher ارسال شده در 22 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 1404 اگ aimbot چیزی باشه همه جا باس کار کنه من وسط فایت نمیتونم پنل باز کنم ان و اف کنم
GharibNavaz ارسال شده در 22 تیر، 1404 ارسال شده در 22 تیر، 1404 دقیقه 1:18 رکوردش ببینید ٫ Fast Walk مشهوده کلا پک غیر مجاز ...... @[Ali]VayKinG 1
HaDi ارسال شده در 23 تیر، 1404 ارسال شده در 23 تیر، 1404 درود در رابطه با فیلم هایی که ارسال کردین و آموزش هاتون محض اطلاع هرگونه مود غیرمجاز مثل آب و هوا گان و تغییر نشونه و... باعث برتری شود با بن همراه هست کوچیک ترین چیز وجود کلو روی سیستم شمارو نشون میده به دلیل شکایت های بی مورد و تکراری که با بن های ادمین ها همراه بوده شکایت شما رد میشه و شما به دلیل اسپم و کل کل از انجمن به مدت یک روز بن خواهید شد. @GharibNavaz به دلیل دخالت در شکایت وارن دریافت خواهد کرد. Closed 1
ارسالهای توصیه شده