001 ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 نام کاربری شاکی :@[Mr]Amir نام کاربری متخلف: @AmiRToxiC مدارک شکایت : سایر توضیحات : حدود ساعت 4 و 15 دقیقه بود که تو بازی بودیم و اقای @STANG و @AmiRToxiC بهم گفتن که 1 مین از بازی لف بدم و دیدم که نمیتونم وارد بازی شم . اونوقت با اکانت دوستم وارد بازی شدم و دیدم که اقای امیر علی خونه ام رو به سرور فروختن و 80 میل پول هم داشتم اون رو هم برداشتن ازم و کلا 10 میل دارم . ماشینمم رو هم بالا کشیده و بعد از همه این کار ها رمز اکانتم رو هم عوض کرده که من نتونم وارد اکانتم بشم . ادمین ناظر : @[Ali]VayKinG
Peace ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 😂 رو چه حساب میگی کاره من بوده عزیز دلم اگه اینجوریه منم میگم تو 100 میلیون الان از من دزدی کردی میخوام وک شی دوما تو باید احتیاط کنی پس فردا دوباره بازم وارد اکانتت میشن میای میگی تو بودی 1
001 ارسال شده در 25 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 1404 داداش من هرچی بگم تو حرف خودتو میزنی تو و @STANG گفتید لف بده و باهام این کارارو کردی خیالت راحت شد کلی پول زدی به جیب ؟
Peace ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 هم اکنون، [Mr]Amir گفته است: داداش من هرچی بگم تو حرف خودتو میزنی تو و @STANG گفتید لف بده و باهام این کارارو کردی خیالت راحت شد کلی پول زدی به جیب ؟ @[Ali]VayKinG لطفا پیگیری کنید 1
RealMadrid ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 این @[Mr]Amir خیلی کلاه بردار و دزد هست طبق شکایتی که میخوام ازش بکنم ٫ اموال بنده رو هم دزدیده ٫ لطفاً بن کنید اینو ٫ اصلا خاصیتی هم نداره ٫ فقط بلده اموال بالا بکشه یا گدایی کنه .
F16 ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 12 دقیقه قبل، KalashnikoV گفته است: این @[Mr]Amir خیلی کلاه بردار و دزد هست طبق شکایتی که میخوام ازش بکنم ٫ اموال بنده رو هم دزدیده ٫ لطفاً بن کنید اینو ٫ اصلا خاصیتی هم نداره ٫ فقط بلده اموال بالا بکشه یا گدایی کنه . درود قصد دخالت ندارم ولی داخل شکایت اسمی از شما نام برده شده؟ گفتن شما بیا نظرتو بده؟ یا بیا شاهد؟ آیا شما مدرکی دارید درباره اینا؟ اگر که دارید در یک شکایت دیگهای آپلود کنید با تشکر
[Ali]VayKinG ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 درود 1- شما باید حتما در زمان معاملات یا کلاه برداری هایی که انجام میشه باید از صحفه چت بازی و صحبت هاتون اسکرین شات بگیرید به عنوان مدرک ارائه بدید. 2- امکان هک یا دزدیده شدن اکانت شما وجود نداره. شما حتما پسورد اکانتتون رو خیلی ساده گذاشتید که قابل تشخیص بوده. یا پسورد رو خودتون داده بودید. 3- شما گفتید وارد اکانت شده و خونه رو به سرور فروخته و رمز اکانتتون رو هم عوض کرده منتظر چک کردن مدیر سرور @MohammadReza میمونیم کسانی که در این پست دخالت کردند وارن دریافت میکنند. تا زمان بررسی توسط محمدرضا پست بسته میشه برای جلوگیری از اسپم
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 تیر، 1404 مدیرکل ارسال شده در 25 تیر، 1404 پسورد اکانت شما ریست شد، برای استفاده مجدد از اکانت از طریق پنل فراموشی پسورد اقدام نمایید. (پسورد قابل اعتماد استفاده کنید.) همچنین با بررسی انجام شده انتقال 380 میل پول به اکانت متشاکی بوده که بازگشت داده شد و از حساب وی حذف گردید و به دلیل کلاهبرداری وک بن گردید. همچنین انتقالاتی در تاریخ 15/7 روی اکانت شما به Amo_Sepehr ثبت شده، آیا این انتقالات از سمت شما اتفاق افتاده؟ همچنین ماشین شما فروخته نشده و در مورد خانه اگر فروش رفته است، مجدد باید ان را خریداری کنید از سمت ما امکان ست وجود ندارد.
001 ارسال شده در 25 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 25 تیر، 1404 11 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است: پسورد اکانت شما ریست شد، برای استفاده مجدد از اکانت از طریق پنل فراموشی پسورد اقدام نمایید. (پسورد قابل اعتماد استفاده کنید.) همچنین با بررسی انجام شده انتقال 380 میل پول به اکانت متشاکی بوده که بازگشت داده شد و از حساب وی حذف گردید و به دلیل کلاهبرداری وک بن گردید. همچنین انتقالاتی در تاریخ 15/7 روی اکانت شما به Amo_Sepehr ثبت شده، آیا این انتقالات از سمت شما اتفاق افتاده؟ همچنین ماشین شما فروخته نشده و در مورد خانه اگر فروش رفته است، مجدد باید ان را خریداری کنید از سمت ما امکان ست وجود ندارد. بله من انتقال دادم به @Amo_Sepehr. اقای @MohammadReza من اون خونه رو با بدبختی جور کرده بودم . در مورد ماشین هم من هرچی /findcar میزنم میگه ماشین ندارید . ماشینمم رو فروخته . با تشکر از مدیر گرامی @MohammadReza
Peace ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 چرا باید انقدر احمق باشم که پولو بزنم به اکانت اصلیم؟ و در ضمن چرا آیپی هارو چک نمیکنین؟ یکم بیشتر بررسی کنید 1
Peace ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 https://cdn.imgurl.ir/uploads/e601837_bandicam_2025-07-16_22-59-52-212.jpg 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 تیر، 1404 مدیرکل ارسال شده در 25 تیر، 1404 STANG با اکانت شما لاگین شده و اموال را با همکاری و تمایل AmiRToxiC و CREATOR انتقال داده است، که همگی وک بن شدند. 314 قطعه، وسیله نقلیه، خانه و پول شما بازگشت داده شد. لطفا از اشتراک گذاری پسورد به هرنحوی خودداری فرمایید. 3
ارسالهای توصیه شده