رفتن به مطلب

BALA KESHIDAN AMVAL | Made By Amir Ali

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی :@[Mr]Amir

نام کاربری متخلف: @AmiRToxiC

مدارک شکایت

سایر توضیحات : حدود ساعت 4 و 15 دقیقه بود که تو بازی بودیم و اقای @STANG و @AmiRToxiC بهم گفتن که 1 مین از بازی لف بدم و دیدم که نمیتونم وارد بازی شم . اونوقت با اکانت دوستم وارد بازی شدم و دیدم که اقای امیر علی خونه ام رو به سرور فروختن و 80 میل پول هم داشتم اون رو هم برداشتن ازم و کلا 10 میل دارم . 

ماشینمم رو هم بالا کشیده 

و بعد از همه این کار ها رمز اکانتم رو هم عوض کرده که من نتونم وارد اکانتم بشم .

ادمین ناظر : @[Ali]VayKinG

arenagame_samp
ارسال شده در

😂 رو چه حساب میگی کاره من بوده عزیز دلم       اگه اینجوریه منم میگم تو 100 میلیون الان از من دزدی کردی میخوام وک شی 

دوما تو باید احتیاط کنی

پس فردا دوباره بازم وارد اکانتت میشن میای میگی تو بودی

• Like 1
ارسال شده در

داداش من هرچی بگم تو حرف خودتو میزنی 

تو و @STANG  گفتید لف بده و باهام این کارارو کردی 

خیالت راحت شد کلی پول زدی به جیب ؟

ارسال شده در
هم اکنون، [Mr]Amir گفته است:

داداش من هرچی بگم تو حرف خودتو میزنی 

تو و @STANG  گفتید لف بده و باهام این کارارو کردی 

خیالت راحت شد کلی پول زدی به جیب ؟

@[Ali]VayKinG  لطفا پیگیری کنید

• Like 1
ارسال شده در

این @[Mr]Amir خیلی کلاه بردار و دزد هست طبق شکایتی که می‌خوام ازش بکنم ٫ اموال بنده رو هم دزدیده ٫ لطفاً بن کنید اینو ٫ اصلا خاصیتی هم نداره ٫ فقط بلده اموال بالا بکشه یا گدایی کنه .

ارسال شده در
12 دقیقه قبل، KalashnikoV گفته است:

این @[Mr]Amir خیلی کلاه بردار و دزد هست طبق شکایتی که می‌خوام ازش بکنم ٫ اموال بنده رو هم دزدیده ٫ لطفاً بن کنید اینو ٫ اصلا خاصیتی هم نداره ٫ فقط بلده اموال بالا بکشه یا گدایی کنه .

درود قصد دخالت ندارم

ولی داخل شکایت اسمی از شما نام برده شده؟

گفتن شما بیا نظرتو بده؟

یا بیا شاهد؟

آیا شما مدرکی دارید درباره اینا؟

اگر که دارید در یک شکایت دیگه‌ای آپلود کنید

با تشکر

ارسال شده در

درود

1- شما باید حتما در زمان معاملات یا کلاه برداری هایی که انجام میشه باید از صحفه چت بازی و صحبت هاتون اسکرین شات بگیرید به عنوان مدرک ارائه بدید.

2- امکان هک یا دزدیده شدن اکانت شما وجود نداره. شما حتما پسورد اکانتتون رو خیلی ساده گذاشتید که قابل تشخیص بوده. یا پسورد رو خودتون داده بودید.

3- شما گفتید وارد اکانت شده و خونه رو به سرور فروخته و رمز اکانتتون رو هم عوض کرده 

منتظر چک کردن مدیر سرور @MohammadReza میمونیم

کسانی که در این پست دخالت کردند وارن دریافت میکنند.

تا زمان بررسی توسط محمدرضا پست بسته میشه برای جلوگیری از اسپم

• مدیرکل
ارسال شده در

پسورد اکانت شما ریست شد، برای استفاده مجدد از اکانت از طریق پنل فراموشی پسورد اقدام نمایید. (پسورد قابل اعتماد استفاده کنید.)

همچنین با بررسی انجام شده انتقال 380 میل پول به اکانت متشاکی بوده که بازگشت داده شد و از حساب وی حذف گردید و به دلیل کلاهبرداری وک بن گردید.

همچنین انتقالاتی در تاریخ 15/7 روی اکانت شما به Amo_Sepehr ثبت شده، آیا این انتقالات از سمت شما اتفاق افتاده؟

همچنین ماشین شما فروخته نشده و در مورد خانه اگر فروش رفته است، مجدد باید ان را خریداری کنید از سمت ما امکان ست وجود ندارد.

ارسال شده در
11 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است:

پسورد اکانت شما ریست شد، برای استفاده مجدد از اکانت از طریق پنل فراموشی پسورد اقدام نمایید. (پسورد قابل اعتماد استفاده کنید.)

همچنین با بررسی انجام شده انتقال 380 میل پول به اکانت متشاکی بوده که بازگشت داده شد و از حساب وی حذف گردید و به دلیل کلاهبرداری وک بن گردید.

همچنین انتقالاتی در تاریخ 15/7 روی اکانت شما به Amo_Sepehr ثبت شده، آیا این انتقالات از سمت شما اتفاق افتاده؟

همچنین ماشین شما فروخته نشده و در مورد خانه اگر فروش رفته است، مجدد باید ان را خریداری کنید از سمت ما امکان ست وجود ندارد.

بله من انتقال دادم به @Amo_Sepehr.

اقای @MohammadReza من اون خونه رو با بدبختی جور کرده بودم . 

در مورد ماشین هم من هرچی /findcar میزنم میگه ماشین ندارید .

ماشینمم رو فروخته .

با تشکر از مدیر گرامی @MohammadReza

ارسال شده در

چرا باید انقدر احمق باشم که پولو بزنم به اکانت اصلیم؟

و در ضمن چرا آیپی هارو چک نمیکنین؟ 

یکم بیشتر بررسی کنید 

• Like 1
  • مدیرکل
ارسال شده در

STANG با اکانت شما لاگین شده و اموال را با همکاری و تمایل AmiRToxiC و CREATOR انتقال داده است، که همگی وک بن شدند.

314 قطعه، وسیله نقلیه، خانه و پول شما بازگشت داده شد.

لطفا از اشتراک گذاری پسورد به هرنحوی خودداری فرمایید.

• Like 3
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...