Peace ارسال شده در 29 تیر، 1404 ارسال شده در 29 تیر، 1404 درود خدمت تیم استف ارنا گیم درخواست ان بن اکانت @AmiRToxiC reasson ban : کلاه برداری بوده. در صورتی که ما قصدمون کلاه برداری نبود ما میخواستیم یکم با اقای @[Mr]Amir شوخی کنیم ولی به صورت اشتباهی آقای @STANG خونه ی امیر رو به سرور فروختن وگرنه ما مال و اموال ایشون رو اصلا خرج نکردیم. و بنده از اقای @[Mr]Amir عذر خواهی کردم و حتی به ایشون یک خونه دادم و ایشون منو بخشید. در ضمن شاید بگید بخشش به اکانت بنده صورت نمیگیره چون تعداد بن ها زیاده ولی اینطور نیست اگه این بن رو حساب نکنیم اکانت 3 بن داشت یک بن به اشتباه یک بن هم پکیج خریداری شده و یک بن هم بخشش صورت گرفته میتونید چک کنید. @Amir @[Ali]VayKinG @HaDi @MohammadReza 2
0 001 ارسال شده در 29 تیر، 1404 ارسال شده در 29 تیر، 1404 درود بر دوستان عزیز درست میگن اقای @AmiRToxiC من ایشون رو بخشیدم . ایشون از من عذرخواهی کردن . اگر میشه ایشون رو آن بن کنید و براش بخشش لحاظ کنید . به اندازه کافی به نظرم تنبیح صورت گرفت براش که دیگه از این کار ها نکنه . 1 1
0 Amir ارسال شده در 29 تیر، 1404 ارسال شده در 29 تیر، 1404 درود با توجه به سابقه و تعداد بن بالای شما و همچنین داشتن سابقه کلاه برداری قبلی و بخشیده شدن چندین باره ی شما امکان آنبن بدون جریمه یا خریداری پکیج وجود ندارد. شما 2 راه دارید: 1- خرید پکیج آنبن از پنل 2- تایید جریمه روی اموال که برای سابقه شما کسر 3000 اسکور و 300 میلیون پول بازی در نظر گرفته شده است. در صورت موافقت با مورد دوم متن زیر رو در همین پست ارسال کنید: تقاضای آنبن اکانت AmiRToxiC در ازای کسر 3000 اسکور و 300 میلیون پول از اکانت فوق را دارم. توجه داشته باشید ارسال پیام متفرقه موجب بسته شدن پست میشود. باتشکر. 1 1 1
0 Peace ارسال شده در 29 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 29 تیر، 1404 درود قبول میکنم در ازای کسر ۳کا اسکور و ۳۰۰ میلیون پول داخل گیم، آن وک بشم. تشکر. @Amir 1
0 Amir ارسال شده در 29 تیر، 1404 ارسال شده در 29 تیر، 1404 28 دقیقه قبل، AmiRToxiC گفته است: درود قبول میکنم در ازای کسر ۳کا اسکور و ۳۰۰ میلیون پول داخل گیم، آن وک بشم. تشکر. @Amir قوانین سرور رو به دقت بخوانید این آخرین بخشش حتی با کسر اموال برای شما بود. موضوع رسیدگی و بسته شد. 1
سوال
Peace
درود خدمت تیم استف ارنا گیم
درخواست ان بن اکانت @AmiRToxiC
reasson ban : کلاه برداری بوده. در صورتی که ما قصدمون کلاه برداری نبود ما میخواستیم یکم با اقای @[Mr]Amir
شوخی کنیم ولی به صورت اشتباهی آقای @STANG خونه ی امیر رو به سرور فروختن
وگرنه ما مال و اموال ایشون رو اصلا خرج نکردیم.
و بنده از اقای @[Mr]Amir عذر خواهی کردم و حتی به ایشون یک خونه دادم و ایشون منو بخشید.
در ضمن شاید بگید بخشش به اکانت بنده صورت نمیگیره چون تعداد بن ها زیاده ولی اینطور نیست
اگه این بن رو حساب نکنیم اکانت 3 بن داشت
یک بن به اشتباه
یک بن هم پکیج خریداری شده
و یک بن هم بخشش صورت گرفته
میتونید چک کنید.
@Amir @[Ali]VayKinG @HaDi @MohammadReza
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده