[Mr]Amir ارسال شده در 5 مرداد، 1404 ارسال شده در 5 مرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[The]MrAmiR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : الله رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : فالکون مدارک شکایت:... توضیحات: درود و عرض خسته نباشید خدمت تیم محترم استف این آخری ها یکسری اتفاق ها پیش اومده که لازم دونستم منم توضیحات خودم رو در این باره بدم قضیه از این قراره هستش که جناب آقای @[Ali]VayKinG عزیز بنده رو وکبن کردند به دلیل خرید و فروش اکانت لازم به ذکر هستش این اکانت خریداری نشده و بنده از پسرعموم گرفتم برای اینکه آخرا براش مشکل پیش اومده بود و دیگه پلی نمیدادن و اکانتشون رو تحویل دادن به بنده که اگر اون اشخاص گفتن اکانت رو بده به ما بگم که خریداری کردم البته باید بگم که من بهشون گفتم خریدم که چشمشون به اکانت بنده نباشه چون که پسرعموم گفته بود یکسری آدم چشمشون به اکانت هستش و حواست باشه و بگو خریدی که ول کنند و بگن نمیخوایم ولی با این وجود اومدن که پلی دادن آرناگیم رو از ما بگیرن. درخواست آنبن دارم از تیم محترم استف با تشکر @Amir @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 5 مرداد، 1404 مدیرکل ارسال شده در 5 مرداد، 1404 درود. مشخصا از دلیل تغییر شماره تماس ذکر شده هنگام تغییر شماره این مورد قابل رویت و مدرک است: forosh acc for pol lazemammmm 1
ارسالهای توصیه شده