MA(T)IN ارسال شده در 11 مهر، 1404 ارسال شده در 11 مهر، 1404 چرا کلن black army تگ کلن نداره؟؟؟؟؟؟ امروز ینفر از اعضای کلنشون انلاین بود به نام @EazyKill اومد زونو بگیره گفتم نو کلن نیا زون گفت دارم و.... من جیل دادم گف ب چه دلیل گفتم نو کلن تو زون گفت میرم ازت شکایت میکنم و انرنک و .... اینا الان تکلیف منو @EazyKill چیه؟ میخاد ازم شکایت کنه به دلیل جیل الکی ولی مشکل از کلن خودشه که تگ نداره لطفا رسیدگی کنین
0 AmIRhOsseIn. ارسال شده در 11 مهر، 1404 ارسال شده در 11 مهر، 1404 بعضی از کلن ها مثل black army خیلی وقته فعالیت توش کمه بخاطر همین تگ هم نداره . شما باید کاملا مطمعن میشدید که پلیر کلن نداره و بعد جیل میدادید .
0 Peace ارسال شده در 11 مهر، 1404 ارسال شده در 11 مهر، 1404 4 ساعت قبل، MA(T)IN گفته است: چرا کلن black army تگ کلن نداره؟؟؟؟؟؟ امروز ینفر از اعضای کلنشون انلاین بود به نام @EazyKill اومد زونو بگیره گفتم نو کلن نیا زون گفت دارم و.... من جیل دادم گف ب چه دلیل گفتم نو کلن تو زون گفت میرم ازت شکایت میکنم و انرنک و .... اینا الان تکلیف منو @EazyKill چیه؟ میخاد ازم شکایت کنه به دلیل جیل الکی ولی مشکل از کلن خودشه که تگ نداره لطفا رسیدگی کنید درود. شما با زدن سی ام دی " /clans " و زدن روی کلن ها میتونید ببینید چه پلیر انلاینی در اون کلن هست یا نه. بدرود.
0 HaDi ارسال شده در 14 مهر، 1404 ارسال شده در 14 مهر، 1404 درود قبل از اقدام سی ام دی زدن ادمین باید از تصمیم خود مطمئن باشد و بعد اقدام کند درصورتی که شکایتی شود به نفع شاکی خواهد بود در دفعات بعد حتما مطمئن شوید Closed
سوال
MA(T)IN
چرا کلن black army تگ کلن نداره؟؟؟؟؟؟
امروز ینفر از اعضای کلنشون انلاین بود به نام @EazyKill
اومد زونو بگیره گفتم نو کلن نیا زون
گفت دارم و....
من جیل دادم
گف ب چه دلیل گفتم نو کلن تو زون
گفت میرم ازت شکایت میکنم و انرنک و .... اینا
الان تکلیف منو @EazyKill چیه؟
میخاد ازم شکایت کنه به دلیل جیل الکی
ولی مشکل از کلن خودشه که تگ نداره