XcWi ارسال شده در 1 دی، 1404 ارسال شده در 1 دی، 1404 دورد من یه پیشنهادی داشتم اضافه کردن دزدی گلد شاپ ب سرور ک هر روز یه بار میشه دزدی کرد و دوتا کیف داره هر کیف ۲۰تا گلد توش باشه اینجور همه ان میشن و هیجان سرور بشتر میشه چون من توی چند سرور دیگه هم دیدم گفتم اگه میشه اینجام اضافه کنید ک عالی بشه با تشکر @MohammadReza @[O]MID@Amir 4 1 1
XcWi ارسال شده در 2 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 2 دی، 1404 دوستان خوشحال میشم شما هم نظرتون در مورد این پیشنهاد بدید 5
[Mr]Amir ارسال شده در 2 دی، 1404 ارسال شده در 2 دی، 1404 درود منم با سید موافقم ، اگه اضافه شه بنظرم جذب پلیر خواهیم داشت .
MIGA ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 10 ساعت قبل، BlackGuard گفته است: درود منم با سید موافقم ، اگه اضافه شه بنظرم جذب پلیر خواهیم داشت . جذب پلیر از کجا؟ از سرورهای دیگه؟ باور کن اونا هم وضعیت خوبی ندارن. ندارن چون دوران سمپ تموم شده حالا شما هرچهقدر میخوای خدمات بده، کسی نمیاد. کما اینکه سالها تجربه ثابت کرده هیچ وقت پلیر برای پول و طلا و... نمیاد. چیزی که پلیر رو جذب میکنه رقابته! رقابت سالم بین کلنها! 1
BlooDFuRy ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 عالیه اگر که اضافه بشه ولی متاسفانه چیت زیاد شده تو سمپ ایران و وقتی ک چیت زیاده اون میگه منم چیت میریزم یکی دیگه میگه ب درد نمیخوره فقط چیترن تو سرور و همینجوری تعداد چیتر ها افزایشی و تعداد پلیر خوب کاهش پیدا میکنه 4
AQ[A]LI ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 در ۱۴۰۴/۱۰/۲ در 11:21، Seyed_Ali گفته است: دوستان خوشحال میشم شما هم نظرتون در مورد این پیشنهاد بدید عالییی +
Valhalla ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 در ۱۴۰۴/۱۰/۱ در 21:15، Seyed_Ali گفته است: دورد من یه پیشنهادی داشتم اضافه کردن دزدی گلد شاپ ب سرور ک هر روز یه بار میشه دزدی کرد و دوتا کیف داره هر کیف ۲۰تا گلد توش باشه اینجور همه ان میشن و هیجان سرور بشتر میشه چون من توی چند سرور دیگه هم دیدم گفتم اگه میشه اینجام اضافه کنید ک عالی بشه با تشکر @MohammadReza @[O]MID@Amir از نظر من اشتباهه ، اگه یه همچین چیزیو میخواین بهتره یه آپدیت برای Gucci shop اضافه کنن ، که با دادن پول میتونی گلد بگیری و تایمی نیست.
Valhalla ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 2 دقیقه قبل، 001 گفته است: از نظر من اشتباهه ، اگه یه همچین چیزیو میخواین بهتره یه آپدیت برای Gucci shop اضافه کنن ، که با دادن پول میتونی گلد بگیری و تایمی نیست. و باز هم با این حال حتی اگه بخوان پی این دو موضوع رو بگیرن بازم فکر نمیکنم جذب پلیر داشته باشیم .
Esiwx ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 سلام به همه بنظر من چیزای خیلی ساده تری هست که توجه بهشون تاثیر گذارتره مخصوصا توی این شرایط که خیلی از پلیر های قدیمی به دلیل قطعی اینترنت دارن به سمپ میان من خودم توی سرور تابلو کازینو رو ۱۹ میل اجاره کردم! روی تابلو باید تبلیغ بنویسی دیگه پس ماله چیه ؟ منم کارم طراحی سایته برای تست همونجا ادرسو نوشتم تا تایید زدم @HaDi منو وک بن کرد به دلیل ADV ۲ تا تاپیک درخواست آنبن زدم حتی تایید هم نشده که نشون میده ادمینا رسیدگی کاملی ندارن من خودم برای ۴ تا از دوستام با فلش بازی رو ریختم تا بیان سرور و باهم پلی بدیم اما اول از همه اینکه خودم بن شدم بدونه حتی یک اخطار دوما که اس ام اس ی ارسال نمیشه برای تایید و احراز و خب توی این شرایط اجباری بودنش کاملا جلو جذب پلیر رو گرفته چون کد ارسال نمیشه مرسی از توجه تون
EchoBreak ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 18 دقیقه قبل، Esiwx گفته است: سلام به همه بنظر من چیزای خیلی ساده تری هست که توجه بهشون تاثیر گذارتره مخصوصا توی این شرایط که خیلی از پلیر های قدیمی به دلیل قطعی اینترنت دارن به سمپ میان من خودم توی سرور تابلو کازینو رو ۱۹ میل اجاره کردم! روی تابلو باید تبلیغ بنویسی دیگه پس ماله چیه ؟ منم کارم طراحی سایته برای تست همونجا ادرسو نوشتم تا تایید زدم @HaDi منو وک بن کرد به دلیل ADV ۲ تا تاپیک درخواست آنبن زدم حتی تایید هم نشده که نشون میده ادمینا رسیدگی کاملی ندارن من خودم برای ۴ تا از دوستام با فلش بازی رو ریختم تا بیان سرور و باهم پلی بدیم اما اول از همه اینکه خودم بن شدم بدونه حتی یک اخطار دوما که اس ام اس ی ارسال نمیشه برای تایید و احراز و خب توی این شرایط اجباری بودنش کاملا جلو جذب پلیر رو گرفته چون کد ارسال نمیشه مرسی از توجه تون (درود ، به چیزای جالبی اشاره کردی که جوابشون واضحه ، در حال حاضر داخله قوانین ذکر شده) "قوانین مربوط به تبلیغات و ارتباط گیری خارج از مجموعه شما مجاز به تبلیغ سایت، سرور، مجموعه های دیگری که به آرناگیم مربوط نمیشوند را ندارید در صورت عدم رعایت این قوانین، تمامی حساب های کاربری شما برای همیشه از سرور محروم و تمامی اموال شما به نفع سرور ضبط خواهد شد." (دوم از اینکه تا زمانی که سرور ران نشه و شما داخل یه تاپیک درست درخواست آن بن خودتونو ایجاد نکنید رسیدگی نمیشه.) https://arenagame.ir/forum/forum/61-درخواست-آن-بن/ (و در آخر این قضیه ی ارسال کد های پیامک و .. به دلیل شرایط فعلی کشوره و درست میشه به مرور) 2
Peace ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 پیشنهاد خوبیه + اگه هم بمیری در حین دزدی مثلا ازت 10 تا طلا کم بشه هم جالبه در ۱۴۰۴/۱۰/۱ در 21:15، Seyed_Ali گفته است: دورد من یه پیشنهادی داشتم اضافه کردن دزدی گلد شاپ ب سرور ک هر روز یه بار میشه دزدی کرد و دوتا کیف داره هر کیف ۲۰تا گلد توش باشه اینجور همه ان میشن و هیجان سرور بشتر میشه چون من توی چند سرور دیگه هم دیدم گفتم اگه میشه اینجام اضافه کنید ک عالی بشه با تشکر @MohammadReza @[O]MID@Amir
Mr.Bo[$]S ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 47 دقیقه قبل، MahdiW گفته است: پیشنهاد خوبیه + اگه هم بمیری در حین دزدی مثلا ازت 10 تا طلا کم بشه هم جالبه به نظر منم پیشنهاد جالبی دادی مهدی جون ، یهو دیدی گلدا یه بدبخت منفیه :) امضا : فرنام 😉 2
Yona ارسال شده در 26 دی، 1404 ارسال شده در 26 دی، 1404 7 ساعت قبل، Esiwx گفته است: سلام به همه بنظر من چیزای خیلی ساده تری هست که توجه بهشون تاثیر گذارتره مخصوصا توی این شرایط که خیلی از پلیر های قدیمی به دلیل قطعی اینترنت دارن به سمپ میان من خودم توی سرور تابلو کازینو رو ۱۹ میل اجاره کردم! روی تابلو باید تبلیغ بنویسی دیگه پس ماله چیه ؟ منم کارم طراحی سایته برای تست همونجا ادرسو نوشتم تا تایید زدم @HaDi منو وک بن کرد به دلیل ADV ۲ تا تاپیک درخواست آنبن زدم حتی تایید هم نشده که نشون میده ادمینا رسیدگی کاملی ندارن من خودم برای ۴ تا از دوستام با فلش بازی رو ریختم تا بیان سرور و باهم پلی بدیم اما اول از همه اینکه خودم بن شدم بدونه حتی یک اخطار دوما که اس ام اس ی ارسال نمیشه برای تایید و احراز و خب توی این شرایط اجباری بودنش کاملا جلو جذب پلیر رو گرفته چون کد ارسال نمیشه مرسی از توجه تون دروود فعلا ارسال کد پیامکی از امروز یا دیروز نمیدونم تازه فعال شده برای این حادثه های اخیر مشکل از سوی سرور نیست محدودیت سراسری از پنل های پیامکی بودند که دو روزه تازه فعال شدن محدودیتشون هنوز مشخص نیست احتمال بسته شدن پنل های پیامکی هر لحظه ممکنه از سوی ایران شما که مثلا اسم خودتونو دولوپر میزارید از اینا اگاهی ندارید؟
Esiwx ارسال شده در 27 دی، 1404 ارسال شده در 27 دی، 1404 13 ساعت قبل، Yona گفته است: دروود فعلا ارسال کد پیامکی از امروز یا دیروز نمیدونم تازه فعال شده برای این حادثه های اخیر مشکل از سوی سرور نیست محدودیت سراسری از پنل های پیامکی بودند که دو روزه تازه فعال شدن محدودیتشون هنوز مشخص نیست احتمال بسته شدن پنل های پیامکی هر لحظه ممکنه از سوی ایران شما که مثلا اسم خودتونو دولوپر میزارید از اینا اگاهی ندارید؟ دنبال اینی فقط یچیزی گفته باشی بنظرم نه ؟ چت منو درست میخوندی اصلا انقد چت نمیکردی فارسی نوشتم اجباری بودن کد اس ام اس جلوی جذب پلیر رو گرفته چون کاربر جدیدی نمیتونه ثبت نام کنه منم جایی نگفتم دولوپرم ایجاد کل نکن .
Yona ارسال شده در 27 دی، 1404 ارسال شده در 27 دی، 1404 20 ساعت قبل، Esiwx گفته است: دوما که اس ام اس ی ارسال نمیشه برای تایید و احراز و خب توی این شرایط اجباری بودنش کاملا جلو جذب پلیر رو گرفته چون کد ارسال نمیشه کل کل نبود خواستم بگم قبل من خیلیا بهتون خندیدن فکر کنید بعد تایپ کنید برداشتن کد تایید از روی سرور ینی چی خندت نمیگیره؟ افرین مینی دولوپر (کل تایپک ها داد زدی برنامه نویسم) 1
Esiwx ارسال شده در 27 دی، 1404 ارسال شده در 27 دی، 1404 2 ساعت قبل، Yona گفته است: کل کل نبود خواستم بگم قبل من خیلیا بهتون خندیدن فکر کنید بعد تایپ کنید برداشتن کد تایید از روی سرور ینی چی خندت نمیگیره؟ افرین مینی دولوپر (کل تایپک ها داد زدی برنامه نویسم) یوزر عزیز ، بحث الکی نکن برداشتن کد هم چیز خنده داری نیست ، تو سنت قد نمیده هیچ جا هم ننوشتم برنامه نویسم یا عقلت مشکل داره یا چشات
Yona ارسال شده در 27 دی، 1404 ارسال شده در 27 دی، 1404 پیشنهادت خیلی جذاب بود ادرس بده پیشت مراجعه نکنیم انشاالله که تعطیلات تموم میشه شیفت صبح ها باید جای دیگه اکتیویتی و دولوپری کنید
Amir ارسال شده در 27 دی، 1404 ارسال شده در 27 دی، 1404 از پیشنهاد شما متشکریم جهت جلوگیری از اسپم بسته شد 3
ارسالهای توصیه شده