MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrTakPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:hajata نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :..mehdi.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :seniorhelper مدارک شکایت: توضیحات: با سلام خدمت مدیران محترم سرور ارنا گیم تو قوانین گفته شده توهین در PM جریمه ای ندارد و باید از دستورات ig , nopm استفاده کرد با این حال Senior Helper سرور به علت فحاشی بنده رو میوت میکنه و تحدید به بن میکنه با این که ایشون لول بالایی در تیم هلپر دارن ولی هنوز از قوانین سرور اگاه نیستن تو عکس اول میبینید که منو به علت توهین به هلپر فرزندم میوت میکنه تو دلیل فحاشی میکنه لطفا این مورد بررسی قرار بگیرد
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 درود اینم مدارکی که ارسال کردیم توهین به هلپر بن دارد cmd دارم ولی بجاش mute کردم شما دفه بدش بن
MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 1 دقیقه قبل، HajATA گفته است : درود اینم مدارکی که ارسال کردیم توهین به هلپر بن دارد فحاشی در PM صورت گرفته تو عکس اول شما در دلیل میوت به من فحاشی کردید
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 1 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : فحاشی در PM صورت گرفته تو عکس اول شما در دلیل میوت به من فحاشی کردید شما می خواهید منو اعصابم رو میخواهید بهم بزنید که من فحاشی کنم بدش unrank شم الکی اینجا نگید من توهین کردم
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 40 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrTakPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:hajata نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :..mehdi.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :seniorhelper مدارک شکایت: توضیحات: با سلام خدمت مدیران محترم سرور ارنا گیم تو قوانین گفته شده توهین در PM جریمه ای ندارد و باید از دستورات ig , nopm استفاده کرد با این حال Senior Helper سرور به علت فحاشی بنده رو میوت میکنه و تحدید به بن میکنه با این که ایشون لول بالایی در تیم هلپر دارن ولی هنوز از قوانین سرور اگاه نیستن تو عکس اول میبینید که منو به علت توهین به هلپر فرزندم میوت میکنه تو دلیل فحاشی میکنه لطفا این مورد بررسی قرار بگیرد عکس اول فتوشاپه با برنامه Paint
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 اگر عکس اولی رو دقت کنی کات کرده اون قسمت قبل mute رو
MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1398 اون قسمت رو من نباید بفرستم شما باید به عنوان دفاعیات بفرستید :]
MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 12 دقیقه قبل، HajATA گفته است : عکس اول فتوشاپه با برنامه Paint تایم هست توی چت لاگ در لاگ چک کنید ممنون
_ReDBull ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در عکس اول پایین سمته چپ شما برنامه ی ایم لگ شاته سمپ (آموزش آموزش) دارید و باید بن شوید چون داشتنه ایم بن دارد ? حواستون به عکس هایی که میندازید باشه ? 2
DaniFake ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 http://s3.picofile.com/file/8370791042/Capture.PNG
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 3 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : تایم هست توی چت لاگ در لاگ چک کنید ممنون برنامه aim رو XD amozesh amozesh 1
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 1 دقیقه قبل، HajATA گفته است : دوسته عزیز عجب سوتی دادید چیتتون معلومه 1
MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 4 دقیقه قبل، HajATA گفته است : بعد از من الکی شکایت می کنید XD لطفا موضوع عوض نکنید در هر صورت شما ان رنکی
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 http://s2.picofile.com/file/8370790468/less_2_.mp4.html
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 این چی less dmg می زنید شما @stoic باید پی سی چک شه
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 3 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : لطفا موضوع عوض نکنید در هر صورت شما ان رنکی شما چی میگید من موضوع عوض نکردم خودتون سوتی دادید XD
Stormy ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 اولن طبق قوانینی که در خود سرور تایین شده فحاشی به پلیر رنک دار چه تو pm. چه public بن داره! دوما چیت شما خیلی نابه xD خودت خودتو لو دادی حالا هی بیا با چیت شاخ بازی در بیار xD اومدی به یکی دیگه تهمت بزنی خرابکاری کاری های خودت رو شد :/ حسام لطفا این پلیر رو بررسی کنید .دیگه همه میدونن چیتره و همش با چیت به ما تو زون حمله میکنه. به نظر من فرد دیگری باید بن بشه نه ata 2
HajAta ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 28 دقیقه قبل، [.MzM.] گفته است : اولن طبق قوانینی که در خود سرور تایین شده فحاشی به پلیر رنک دار چه تو pm. چه public بن داره! دوما چیت شما خیلی نابه xD خودت خودتو لو دادی حالا هی بیا با چیت شاخ بازی در بیار xD اومدی به یکی دیگه تهمت بزنی خرابکاری کاری های خودت رو شد :/ حسام لطفا این پلیر رو بررسی کنید .دیگه همه میدونن چیتره و همش با چیت به ما تو زون حمله میکنه. به نظر من فرد دیگری باید بن بشه نه ata شما هم حرفتون راست هست و منم که cuf می کنم هی فحاشی می کنه طبقه قوانین سرور پلیس تو zone می تونه با همکلنی هاش همکاری کنه نه dont zone و تو کلن چت فحاشی کرد
HajMmd ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 قربون اون اموزش اموزشت برم قبل از اینکه SS بگیری ی چک کنXD
ارسالهای توصیه شده