.Hesh. ارسال شده در 18 بهمن، 1404 ارسال شده در 18 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Hesh. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Matiin نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_ShayaN_ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper مدارک شکایت: توضیحات: سلام وقت بخیر. بنده هیچگونه توهینی به استف نکردم و الکی بن شدم. مدرک بزارید. به علاوه درخواست دارم آیپی این شخص چک بشه چون یک نفر به جز صاحب خود اکانت داخل این اکانت بود و بن داد. @MohammadReza
Omid ارسال شده در 19 بهمن، 1404 ارسال شده در 19 بهمن، 1404 9 ساعت قبل، .Hesh. گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Hesh. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Matiin نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_ShayaN_ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper مدارک شکایت: توضیحات: سلام وقت بخیر. بنده هیچگونه توهینی به استف نکردم و الکی بن شدم. مدرک بزارید. به علاوه درخواست دارم آیپی این شخص چک بشه چون یک نفر به جز صاحب خود اکانت داخل این اکانت بود و بن داد. @MohammadReza درود @Matiin لطفا مدارک مربوطه را ارسال کنید.
.Hesh. ارسال شده در 20 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 20 بهمن، 1404 متوجه نمیشم دقیقا بخاطر چه حرفی بن شدم ! حرفی نزدم که بخواد 3 روز بن داشته باشه بعضا اگر حرفی هم میزدم نهیاتا باید میوت میشدم. فحاشی به استف نکردم که بخواد 3 روز بن داشته باشه !!! به علاوه از رنک های بالاتر درخواست دارم در صورت امکان ، آیپی این شخص رو چک کنن ، که صحت اینکه خود شخص هلپر بن داده حتما تایید بشه چون بنده مطمعنم شخص دیگه ای داخل اکانتشون بوده. @MohammadReza @[O]MID درخواست آنبن و مجازات هلپر خاطی رو دارم.
Omid ارسال شده در 20 بهمن، 1404 ارسال شده در 20 بهمن، 1404 6 ساعت قبل، .Hesh. گفته است: متوجه نمیشم دقیقا بخاطر چه حرفی بن شدم ! حرفی نزدم که بخواد 3 روز بن داشته باشه بعضا اگر حرفی هم میزدم نهیاتا باید میوت میشدم. فحاشی به استف نکردم که بخواد 3 روز بن داشته باشه !!! به علاوه از رنک های بالاتر درخواست دارم در صورت امکان ، آیپی این شخص رو چک کنن ، که صحت اینکه خود شخص هلپر بن داده حتما تایید بشه چون بنده مطمعنم شخص دیگه ای داخل اکانتشون بوده. @MohammadReza @[O]MID درخواست آنبن و مجازات هلپر خاطی رو دارم. اکانت شما انبن و با هلپر خاطی برخورد میشود بسته شد.
ارسالهای توصیه شده