رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Hesh.
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Matiin
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_ShayaN_
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper
مدارک شکایت: screenshot_(14)_6jwn.png
توضیحات: سلام وقت بخیر. بنده هیچگونه توهینی به استف نکردم و الکی بن شدم. مدرک بزارید. به علاوه درخواست دارم آیپی این شخص چک بشه چون یک نفر به جز صاحب خود اکانت داخل این اکانت بود و بن داد. @MohammadReza

arenagame_samp
ارسال شده در
9 ساعت قبل، .Hesh. گفته است:

نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Hesh.
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Matiin
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_ShayaN_
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper
مدارک شکایت: screenshot_(14)_6jwn.png
توضیحات: سلام وقت بخیر. بنده هیچگونه توهینی به استف نکردم و الکی بن شدم. مدرک بزارید. به علاوه درخواست دارم آیپی این شخص چک بشه چون یک نفر به جز صاحب خود اکانت داخل این اکانت بود و بن داد. @MohammadReza

درود

@Matiin لطفا مدارک مربوطه را ارسال کنید.

ارسال شده در

متوجه نمیشم دقیقا بخاطر چه حرفی بن شدم ! حرفی نزدم که بخواد 3 روز بن داشته باشه بعضا اگر حرفی هم میزدم نهیاتا باید میوت میشدم. فحاشی به استف نکردم که بخواد 3 روز بن داشته باشه !!! 
به علاوه از رنک های بالاتر درخواست دارم در صورت امکان ، آیپی این شخص رو چک کنن ، که صحت اینکه خود شخص هلپر بن داده حتما تایید بشه چون بنده مطمعنم شخص دیگه ای داخل اکانتشون بوده.
@MohammadReza @[O]MID
درخواست آنبن و مجازات هلپر خاطی رو دارم.

ارسال شده در
6 ساعت قبل، .Hesh. گفته است:

متوجه نمیشم دقیقا بخاطر چه حرفی بن شدم ! حرفی نزدم که بخواد 3 روز بن داشته باشه بعضا اگر حرفی هم میزدم نهیاتا باید میوت میشدم. فحاشی به استف نکردم که بخواد 3 روز بن داشته باشه !!! 
به علاوه از رنک های بالاتر درخواست دارم در صورت امکان ، آیپی این شخص رو چک کنن ، که صحت اینکه خود شخص هلپر بن داده حتما تایید بشه چون بنده مطمعنم شخص دیگه ای داخل اکانتشون بوده.
@MohammadReza @[O]MID
درخواست آنبن و مجازات هلپر خاطی رو دارم.

اکانت شما انبن و با هلپر خاطی برخورد میشود

بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...