BlooDFuRy ارسال شده در 9 اسفند، 1404 ارسال شده در 9 اسفند، 1404 سلام و درود خدمت تیم استف بنده دقایقی پیش توسط مدیر سرور @Amir VACBAN شدم به دلیل ADV بنده اولین بارم بود که چنین اتفاقی برام میوفته و طلب بخشش از سوی تیم محترم استف دارم بنده تعداد خرید بالایی از سایت آرناگیم داشتم و سابقمم آنچنان بد نیست درخواست بخشش و UNVAC از تیم استف دارم بنده متاسفانه آگاه نبودم و به ناآگاهی آیدی دادم باتشکر از تیم محترم استف @Amir @Omid @HaDi @MohammadReza 4
0 مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 9 اسفند، 1404 مدیرکل ارسال شده در 9 اسفند، 1404 درود. تکرار نشود لطفا. 2
1 NiGhTVipeR ارسال شده در 9 اسفند، 1404 ارسال شده در 9 اسفند، 1404 4 دقیقه قبل، BlooDFuRy گفته است: سلام و درود خدمت تیم استف بنده دقایقی پیش توسط مدیر سرور @Amir VACBAN شدم به دلیل ADV بنده اولین بارم بود که چنین اتفاقی برام میوفته و طلب بخشش از سوی تیم محترم استف دارم بنده تعداد خرید بالایی از سایت آرناگیم داشتم و سابقمم آنچنان بد نیست درخواست بخشش و UNVAC از تیم استف دارم بنده متاسفانه آگاه نبودم و به ناآگاهی آیدی دادم باتشکر از تیم محترم استف @Amir @Omid @HaDi @MohammadReza سلام خدمت تیم مدیریت سرور ارناگیم باتوجه به اتفاق پیش آمده و بن دایمی پلیر محبوب و خوش اخلاق سرور ارناگیم لازم دانستم از ایشان دفاع کنم سپهرعزیز یکی از بهترین پلیرهایی هستند که خوش اخلاق و محبوب هستن که بنده تابه حال شناختم از نظر بنده سرور بدون چنین پلیری سرد و بی روحه {نظر خودم} درخواست بخشش این پلیر خوش اخلاق از سوی تیم محترم سرور هستم 4
0 BlooDFuRy ارسال شده در 10 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 10 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، MohammadReza گفته است: درود. تکرار نشود لطفا. متشکرم از لطف شما❤️🙏 1
سوال
BlooDFuRy
سلام و درود خدمت تیم استف
بنده دقایقی پیش توسط مدیر سرور @Amir VACBAN شدم به دلیل ADV
بنده اولین بارم بود که چنین اتفاقی برام میوفته و طلب بخشش از سوی تیم محترم استف دارم
بنده تعداد خرید بالایی از سایت آرناگیم داشتم و سابقمم آنچنان بد نیست
درخواست بخشش و UNVAC از تیم استف دارم بنده متاسفانه آگاه نبودم و به ناآگاهی آیدی دادم
باتشکر از تیم محترم استف
@Amir @Omid @HaDi @MohammadReza
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری