Niklaus ارسال شده در 11 اسفند، 1404 ارسال شده در 11 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Niklaus نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: MrArtin امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:480 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): VIP نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @KinGNiGhT @WeeD مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://s34.picofile.com/file/8490489500/Aimbot_1.mp4.html https://s34.picofile.com/file/8490489526/Cheat_Uncuff.mp4.html توضیحات و شرح ماجرا: درود ویدیو ها نیازی به توضیح ندارد ویدیو اول : ایمبات کاملا واضح . ویدیو دوم : استفاده از چیت uncuff و دمیج دادن ( اگر باگی چیزی هم باشه در این مورد تفاوتی با چیت ندارد ) استفاده از دو چیت در یک روز کمترین مجازاتش بن همیشگی باید باشد. مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر میشود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN تشکر @HaDi @Omid
ArtinBesT ارسال شده در 11 اسفند، 1404 ارسال شده در 11 اسفند، 1404 در رکورد اول که aimbot هست اگر دقت کنین در دفعه دوم که من تیر میزنم همه تیر ها میس میره و اگر aimbot بود حتما باید همه تیر هام میخورد درسته؟ در رکورد دوم هم که شما میگین uncuff cheat وقتی شما کسی رو cuff کنی بعد از مدتی دستبند اون شخص باز میشه و یه پیام میاد که مینویسه Shoma Dastband Khod Ra Baz Kardid ! 1
Niklaus ارسال شده در 11 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 11 اسفند، 1404 هم اکنون، MrArtin گفته است: در رکورد اول که aimbot هست اگر دقت کنین در دفعه دوم که من تیر میزنم همه تیر ها میس میره و اگر aimbot بود حتما باید همه تیر هام میخورد درسته؟ در رکورد دوم هم که شما میگین uncuff cheat وقتی شما کسی رو cuff کنی بعد از مدتی دستبند اون شخص باز میشه و یه پیام میاد که مینویسه Shoma Dastband Khod Ra Baz Kardid ! کدوم میس ؟ من میسی نمیبینم. تیر زدن با ساون برای یه اندروید کاملا غیرممکن و سخت هست ولی شما به راحتی 2 تا تیر ساون بدون میس زدید. از دور با m4 حالت ایستاده بدون میس و حتی ریکویل برای یک اندروید عملا غیرممکنه که شما مثل آب خوردن همه اینارو نقض کردی. مورد دوم من عمدا ویدیو رو کات نکردم تا لحظه جیل کردن شما که اگر uncuf شده بودید من قادر به /ar شما نبودم. لطفا هرچه سریعتر این پلیر چیتر و دروغگو رو از سرور محروم کنید که باعث بی نظمی در سرور شده. @MohammadReza @HaDi
ArtinBesT ارسال شده در 11 اسفند، 1404 ارسال شده در 11 اسفند، 1404 غیرممکن؟ عزیز شما که با اندروید تاحالا بازی نکردی صحبتی نکن چون خیلی آسونه تیر زدن باهاش تو داری میگی تیر زدن، داش تیر زدن چیز سختی نیستا!! عزیز اندروید مثل pc نیستش که نتونی راحت با m4 بزنی. یه جا وایمیسی و تیر میزنی و صفحه رو تکون میدی و ایم میگیری. راحت تر از این حرفاست که شما میزنید 1
Amir ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 درود با پلیر خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده