SePy ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Haj_SepehrR نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Amir رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): MODIR نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): بیشتر پلیر های سرور مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: سلام و درود متاسفانه دقایقی پیش اکانت من ب دلیل فیک کیل بن شد و اما بخاطر این بن ۱۰ روزه درخواست مدرک دارم بیشتر پلیر های سرور با سمپ آلین میان بخاطر مشکلات ب وجود اومده مجبورن با این لانچر بیان چون لانچر اصلی نمیاره با نت ملی حداقل ۹۹درصد اندروید پلیر ها با آلین میان که باگ خود آلین فیک کیل هستش.و اینکه انگاری @Amir عزیز از این موضوع برخوردار نیستند درخواست مدرک و پیگیری توسط @MohammadReza 1
.MaX. ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 بنده شاهد هستم و تاکید میکنم که بخاطر وضعیت اینترنت، اندروید فقط با الاین جوابگو هستش و بقیشون به وی پی ان نیاز دارن اولش که اونم در دسترس نیست و اینکه پلیر های زیادی در سرور همین الان این مشکلو دارن دلیل نمیشه بن شن 1
Valhalla ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود ، با توجه به حرفه دوستانم منم به عنوان یه اندروید پلیر ورود میکنم به پست ، درسته با توجه به فیلترینگ هایه شدیدی که بر رویه اینترنت ها ایجاد شده سمپ نارنجی (نسخه اصلی سمپ اندروید) که مورد استفاده عموم بود بالا نمیاره ، و در حال حاضر آلاین سمپ (سمپ آبی) کار میکنه. درخواستم از استف اینه که تو این مدت با این پلیرا سازش کنن تا اینترنت به حالت قبلی برگرده. 2
Amir ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود فیلم چیت شما: https://imgurl.ir/viewer.php?file=j90138_haj_sepehr.mp4 پلیر خاطی بعد از کاف شدن توسط پلیس اقدام به فحاشی به پلیس و سپس فیک کیل انجام داده که نره زندان ( به کیل لیست دقت شود ) این مورد هم باگ نیست و چیت هست. لطفا قوانین جدید مربوط به چیت رو بخوانید. کلاینت Alyn Samp کاملا غیرمجاز است ولی در شرایط نت ملی اگر کلاینت اصلی وصل نشود مشکلی ندارد به شرطی که از چیت ها و باگ های آن سوء استفاده نکنید ! بدرود 2
ارسالهای توصیه شده