رفتن به مطلب
  • 0

اف پی اس

سوال

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• 0
ارسال شده در
28 دقیقه قبل، Saint گفته است:

سلام این سواالو از همه دارم اگه میشه یه راه حلی واسه افزایش اف پی اس و کاهش لگ بگید

میتونی پک بریزی برای افزایش اف پی اس ولی اگه Celo و SampFuncs چیز های غیر مجاز دیگه نخواد

• in love 1
arenagame_samp
  • 0
ارسال شده در

بدون نصب cleo sampfuncs صرفاً با پایین آوردن تنظیمات خود گیم میتونی fps رو افزایش بدی

چیزایی مثل تنظیمات power option ویندوز رسماً چرتن همون balance بهترینه گول این کلیک بیت های یوتوب رو نخور که نمیدونم یه پلن بدم اف پی اس بشه فلان و اینا

گیم مود و ایناهم زیاد تاثیر نداره میتونی تنظیمات گرافیکت هم تغییر بدی در حد ۱۵ درصد الا ۲۰ درصد افزایش داره، چیزایی مثل razer optimization اگه اشتباه نکنم cortex بود ایناهم چرتن

در ضمن اگر یه تغییر محسوس میخوای حس کنی رزولوشن پایین و پک افزایش اف پی اس (خودم استفاده نکردم نمیتونم نظری بدم) اما رزولوشن پایین فکر نمیکنم safe نباشه

• in love 1
  • 0
ارسال شده در

درود 
بنده خودم با رزولوشن 1600 * 900 اف پی اس 20 تا 30 میگیرم و در حین فایت به 5 تا 15 کاهش پیدا میکنه
اما کاهش رزولشن به پایین ترین حد که برا بنده آزار دهنده نبوده ( ممکنه برا بعضی از افراد آزار دهنده باشه ) ، یعنی همون رزولوشن 640 * 480 اف پی اس 85 تا 90 رو برام فراهم کرده که در حین فایت به 65 تا 75 کاهش پیدا میکنه و برا بنده قابل قبول هست و برا بقیه هم هر چند شاید قابل قبول نباشه ولی تغییر کثیری در اف پی اس رو فراهم میکنه 

بدرود

• in love 1
  • 0
ارسال شده در

درود

1. رزولوشن بازی رو بزار رو 800 * 600 خیلی تو بالا رفتن اف پی اس تاثیر میزاره و عالیه و دوئل دادن رو هم به نظر من خیلی بهتر میکنه

2. سایه های بازی ( Quality ) رو از تو تنظیمات Options -> Display Settings -> Advanced -> Quality رو بزار رو Low این واقعا تاثیر بسیاری رو بالا رفتن اف پی اس داره

3. اگه Frame Limiter بازیت هم روشن باشه اینو بزن fpslimit 90/

4. میتونی میزان لود مپ ( Draw Distance ) رو هم از این مسیر تنظیم کنی Options -> Display Settings -> Advanced -> Draw Distance یه حالت بالا و پایین بردن داره اونو هرچی بیاری پایین تر کمتر مپ جلوترت لود میشه و باعث میشه اف پی اس بیشتری بگیری

• Thanks 1
  • in love 1

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...