Stormy ارسال شده در 31 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 با سلام نمی دونم تا الان متوجه این باگ شدید یا نه اما باگ بسیار بدی وجود داره که اونو براتون شرح میدم: مورد اول : خونه ای رو از شخص tinker اجاره کردم بعد از مدتی که دیدم اجاره خونه سنگینه تصمیم گرفتک خونه Hajata ( پلیری مهربون و دوست داشتنی D;) رو اجاره کنم چون ارزون ترم برام تموم میشد. از سمپ کرش خوردم و وقتی برگشتم دیدم همون خونه قبلی tinkerکه با دستور unrenthouse/ از اجارش صرفنظر کرده بودم هنوز به اجاره منهو از همون جا اسپاون میشم مورد دوم:خونمو به پلیر @[.DarkALi.] فروختم اما بعد از یک روز خونه به من برگشت انگار نه انگار که من قبلا این خونه رو به کسی فروختم! مورد سوم که بسیار مهمه برام و چند روزه درگیرشم اینه که بعد از چند انتقال (همه ی پول هایم) بین اکانت اصلی و اکانت دومم اومدم دیدم همه پول هام باگ شده و موجودی حسابم به ۰ تغییر کرده و پول ها به هیچ یک از اکانت هام برگشت نخورده ! لاگ ها هم چک شد و اکانتم هک نشده بود و پول هام هم به حساب دیگه ای منتقل نشده . (میتونید بار دیگه لاگ های دو اکانتم [.MzM.] و .StoRm. رو بررسی کنید. باگ چهارم: چند بار از شاپ دزدی کردم اما بعد از یک ورود و خروج دیدم اسکور هایی که از راه دزدی به دست اومده بود همش از بین رفته(حدود ۳۰ اسکور) باگ پنجم : ماشین شخصی خودمو در یک جایی با دستور park/ پارک کردم اما بعد از reload برگشت به جایی که قبلا پارکش کرده بودم این باگ باعث عدم ذخیره و ثبت رویداد ها میشه خواهشا این باگ بسیار مخرب رو تعمیر و مبلغ ۹۸۴ میلیون که تو حسابم بود رو بهم برگردونید زحمات ۶ ماه پلی دادن من بود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 31 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 @MohammadReza @Stoic لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 31 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 @Stoic مدت زمان زیادی از این باگ میگذره خواهشا به این موضوع هم رسیدگی کنید چون من به پولام که با زحمت زیاد بدست آوردم نیاز دارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 31 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 @Stoic @MohammadRezaمعذرت میخوام که مجدد اسپم میکنم مدت زمان زیادیه (حدودا ۴۸ ساعت)که من درخواست پیگیری باگ و بازگشت پول هامو دارم و مدیران به همه پاسخگو هستن غیر از بنده . بنده تمام دارایی هامو که براش ۶ ماه تمام زحمت بسیار زیادی کشیدم رو طی یه باگ از دست دادم و کنار اومدن با این موضوع خیلی مشکله ! درخواست باز گشت دارایی هامو دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 1 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 زمان زیادی گذشت..... همچنان منتظر رسیدگی از سوی تیم مدیریت آرناگیم هستیم. @Stoic @MohammadReza 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 1 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 چرا دیگه کسی به مشکلات پلیر ها رسیدگی نمیکنه ؟؟ یعنی اینقدر رفاه حال پلیر ها براتون بی ارزشه ؟؟؟؟ من میگم با بدبختی و پلی دادن زیاد این امتیازات رو جمع کردم یعنی هیچ کسی نیست که حاضر باشه حتی به پست ها نگاهی بندازه؟؟؟؟؟ @Stoic @Stoic @Stoic @Stoic @Stoic @Stoic !!!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Araash ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 @Stoic لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radical ارسال شده در 1 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2019 اطلاع داده شده؛ لطفا صبر کنید.?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 2 آذر، 2019 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2019 قبلا رسیدگی شده. ارسال پیاپی یک پست در تاپیک جهت بالا آوردن آن هیچ تاثیری در روند آن ندارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده