رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Dark_Killer
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[.MzM.]
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: neon
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: norank
  • مدارک شکایت:3cim_1.png
  •                     qbkp_3.png
  •                     dwot_4.png
  • توضیحات: باسلام بنده به عنوان یک قانون دان بارها به ایشون اخطارات لازم داده ام اما ایشون توجهی نکرده و باعث نا رضایتی برخی پلییرین شدند. درخواست رسیدگی دارم
  • Like 3
arenagame_samp
ارسال شده در

عکس اول نظر بنده در مورد شایستگی برخی افراد برای داشتن رنک هستش حرفی دور از حقیقت نزدم و کل ایجاد نکردم و بطور کلی در مورد قضیه نظر دادمم و دلیل نظر دادنم این بود که بنده هم از ابیوز های این ادمین در امان نیستم و نظر دادن من یه جورایی جنبه شکایت داره و خودم هم شاهد بودم تو شکایت و حرف‌اول و آخرم این بوده که کسی که قوانین رو مطالعه نکنه و سرخود با رنکش بقیه رو بن و جیل میده لایق داشتن رنک نیست (آیا این بدور از حقیقته آیا این توهینه؟؟)

در عکس سوم علت از این که گفتن به اعصابتون مسلط و درمورد شخصیت ایشون باهاشون صحبت کردم اینه که ایشون در قبلش به من توهین کرده بوده چرا پیام های قبلی رو نشون نمیدید؟؟؟؟( پلیر @Kiarash_Axk برخورد بدی با من داشتن)

شما به خود پلیر که باعث ایجاد کل شده اخطارنمیدید اما به بنده که تنها از خودم دفاع کردم اخطار داده اید 

درسته که مالک اکانت StoRm منم اما الفاظ بکار برده شده توسط شخص من نبوده اما به این دلیل که بنده به عنوان مالک این اکانت مسعولیت هایی داشتم مجازاتشو قبول میکنم.

اما عکس اول و سوم رو کامل رد میکنم و لحن توهین آمیزی نداشتم 

قضاوت این پست رو بر عهده مدیران میگذارم چون عکس اول و سوم مورد توهین آمیزی وجود نداره و این فرد به دلیل حساسیت بسیار بالای خودشون گزارش دادن

ارسال شده در

در ضمن در عکس اول و سوم خطاب من به خود مدیران @Stoic و @MohammadReza‌بوده و اگه پست های من مشکلی داشته خودشون مسعول رسیدگی به این مساله هستن .

(‌در عکس سوم هم برخوردم به این دلیل بوده که پلیر متخلف ادب خودشون رو حفظ کنن چون ایشون منو تحقیر کرده اند و فرستادن ایموجی xD به این دلیل بوده که ایشون منو فضول خطاب کردند :/ )

در ضمن اگه سابقه پست های منو چک کنید میبینید که حتی ۱ بار هم بصورت فینگیلیش چت نکردم و قوانینو زیر پا نگذاشتم.

لطفا در موضوعاتی که شما حضوری درونش نداشتی و در جریان قضیه نیستی دخالت نکن اگر پست ها مشکل داشته باشن این وظیفه مدیران هست که رسیدگی کنند نه دیگر پلیر ها.

و در آخر من باعث نا رضایتی هیچ پلیری نشدم و اگه کسی ناراضی شده میتونه زیر همین پست بیان کنه (البته بجز پلیر drugv‌وkiarash  که خودشون متخلف هستن و من به عنوان شاهد در پست ها از اونها شکایت داشتم)

ارسال شده در

درود

حرف های هر دوطرف گفته شد.

بنده صلاح دیدم گزارش کنم.

رسیدگی این موضوع با مدیریت است.

موفق باشید

• Like 3
ارسال شده در

بنده هم دفاعیات خودمو قرار دادم و امیدوارم شما به خواطر حساسیت بالاتون قضاوت عجولانه و نادرستی نداشته باشید

ارسال شده در

اقای محترم @[.MzM.] اگه من شمارو فضول خطاب کردم بی دلیل نبوده و اگر ناراحت شدید من از شما عزر خواهی میکنم من نه تنها حرف شمارو قبول ندارم بلکه کار  آقای  @Dark_Killer هم بده. قضاوت شکایت ها و پست ها به عهده ی مدیران هست 

در کل من هم کاری ای نیستم .

#نزارید از هم کینه به دل بگیریم . . .

ارسال شده در

و بعد شما دوست عزیز @[.MzM.]  به غیر از این بار که من میگم اشتباه بوده { و شما هرچی دوست داری فکر کن } 

شما از من چیتی  مشاهده کردید ؟‌؟‌؟‌؟

دوست دارم نظر پلیر های دیگرو هم بدونم .

ارسال شده در
در 4 دقیقه قبل، Kiarash_Axk گفته است :

و بعد شما دوست عزیز @[.MzM.]  به غیر از این بار که من میگم اشتباه بوده { و شما هرچی دوست داری فکر کن } 

شما از من چیتی  مشاهده کردید ؟‌؟‌؟‌؟

من اگر ناراحتتون کردم عذر میخوام این که چیت زدید یا نه هم دیگه من نمیدونم و دیگه قضاوتی در مورد نمیکنم .

امیدوارم خود مدیران رسیدگی کنند

ارسال شده در
در 6 ساعت قبل، [GanG]SadRa گفته است :

Dark Killer 

Admini Miyay Dekhalat Mikoni ?? 

Chera dekhalat Mikoni ? 

rank dadanet ? 

Vaght Ezafi dari ? 

Bikari ? ;| 

baw Boro dg Shakh SHodi Miyay Admini Mikoni ?

Hame Posta Dekhalat Mikoni 

Bikari : | 

درود

1_دوست عزیز در سایت فینگلیش تایپ نفرمایید.

2_از کلمات نا هنجار و خشونت امیز اسفاده نکنید.

3_بنده دخالت نمیکنم فقط تقاضای شکیبایی و قوانین رو گوش زد میکنم.

4_بنده طرف هیچ کس رو نمیگیرم.

5_بنده یک قانون دانم که قوانین سرور رو مطالعه و افراد قانون شکن رو گزارش میکنم.

6_لطفا در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نفرمایید.

یک خسته نباشید خدمت مدیرین سرور آرناگیم 

اگر بنده در موضوعات مختلف ناخواسته باعث ناراحتی کسی شدم و طرف گیری کردم درخواست مجازات دارم چون بنده به هیچ عنوان طرف هیچ کس رو نمیگیرم.

• Like 3
ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، Kiarash_Axk گفته است :

اقای محترم @[.MzM.] اگه من شمارو فضول خطاب کردم بی دلیل نبوده و اگر ناراحت شدید من از شما عزر خواهی میکنم من نه تنها حرف شمارو قبول ندارم بلکه کار  آقای  @Dark_Killer هم بده. قضاوت شکایت ها و پست ها به عهده ی مدیران هست 

در کل من هم کاری ای نیستم .

#نزارید از هم کینه به دل بگیریم . . .

بنده قضاوت نکردم. اگر به تمام پست هایی که بنده ارسال کرده ام دقت فرمایید بنده نوشته ام :

رسیدگی این موضوع با تیم مدیریت است .

لطفا شکیبا باشید.

• Like 4
ارسال شده در
در 16 دقیقه قبل، ._.SpiRiT._. گفته است :

من نمیگم شکایت نکن ! Dekhalat تو شکایات بقیه نکن !

دوست عزیز چند بار باید به شما جواب بدم؟ ?

اگر از بنده خطایی سر زده و ناخواسته ناراحتتون کردم میتونی شکایت کنید و مدیرین رسیدگی کنند نه اینکه با مولتی اکانت بیای و الکی به عنوان طلب کار حرف بزنی.

بنده هیچ تخلفی انجام ندادم و طرف هیچ کسی رو نگرفتم اگر گوش زد کردن قوانین و درخواست شکیبایی جرمه بنده مجازات تعیین شده توسط مدیرین رو می پزیرم.

آیا گوش زد کردن قوانین و گفتن شکیبا باشید به طور صحیح و با رعایت ادب و احترام جرم محصوب میشه به نظر شما؟

• Like 3
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...