SWAT ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین سلام من چند سال پیش رنک داشتم داخل سرور استف که 2 تا ماشین داشتم یه رمینگتون یه دونه سلطان Sultan الان رمینگتون رو سل زدم که سلطان بیاد نیومد! بعد کار اسلات گرفتم بازم نیومد! ممنون میشم رسیدگی کنید ماشین من کجاست؟؟؟
Amir ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین بعد از گرفتن اسلات ماشین باید یکبار از سرور خارج و مجدد وارد شوید.
EchoBrk ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین 5 دقیقه قبل، SWAT گفته است: سلام من چند سال پیش رنک داشتم داخل سرور استف که 2 تا ماشین داشتم یه رمینگتون یه دونه سلطان Sultan الان رمینگتون رو سل زدم که سلطان بیاد نیومد! بعد کار اسلات گرفتم بازم نیومد! ممنون میشم رسیدگی کنید ماشین من کجاست؟؟؟ فکر میکنم این اتفاق برای اینه که اون ماشین داخل ادمین اسلاته شماس
EchoBrk ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین 1 دقیقه قبل، AmirToxic گفته است: فکر میکنم این اتفاق برای اینه که اون ماشین داخل ادمین اسلاته شماس و خب معمولا زمانی که یه ماشین داخل یه اسلات قرار میگیره تا اون اسلات فعال نشه یوز نمیشه
KoMiSeR ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین با سلام درود @Amir درست میگه یکبار relog کنید و اگر درست نشد @MohammadReza پیگیری میکنه با تشکر 1
SWAT ارسال شده در 5 فروردین سازنده ارسال شده در 5 فروردین ماشینم برگشت ممنون ولی به دلیل مشکل سرور که باید ریلاگ میکردم من گلد اضافه دادم میشه لطفا برگردونید گلد خرج شده رو ممنونم @Amir @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 5 فروردین مدیرکل ارسال شده در 5 فروردین 1 دقیقه قبل، SWAT گفته است: ماشینم برگشت ممنون ولی به دلیل مشکل سرور که باید ریلاگ میکردم من گلد اضافه دادم میشه لطفا برگردونید گلد خرج شده رو ممنونم @Amir @MohammadReza گلد شما بازگشت داده شد. این باگ در اپدیت بعد رفع میگردد. 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری