[PD]Mr.bug. ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): @CreaToR نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): امیر سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): ۱۷ آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): خیر در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): با اکانت های دیگر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): Left اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): حضور ذهن ندارم دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): کلاه برداری آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): پلی چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ رعایت قوانین اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): ۱۰ آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: مدتی پیش این اتفاق افتاد و این اکانت تاحالا بن نشده است 2
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 8 فروردین مدیرکل ارسال شده در 8 فروردین با سلام٬ لطفا با اکانت مربوطه درخواست ثبت کنید.
[PD]Mr.bug. ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین 8 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است: با سلام٬ لطفا با اکانت مربوطه شکایت ثبت کنید. عزیز من شکایتی ندارم درخواست آن بنه و اینکه یه مشکلی که هست من نمیتونم وارد اکانت انجمن اکانتم بشم پسورد + شمارشو دارم اما میگه پسورد شما اشتباه هست ، همین چند وقت پیشم عوضش کردم.
[PD]Mr.bug. ارسال شده در 12 فروردین سازنده ارسال شده در 12 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۹ در 01:12، [PD]Mr.bug. گفته است: عزیز من شکایتی ندارم درخواست آن بنه و اینکه یه مشکلی که هست من نمیتونم وارد اکانت انجمن اکانتم بشم پسورد + شمارشو دارم اما میگه پسورد شما اشتباه هست ، همین چند وقت پیشم عوضش کردم. @ArenaGameTeam
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۹ در 01:12، [PD]Mr.bug. گفته است: عزیز من شکایتی ندارم درخواست آن بنه و اینکه یه مشکلی که هست من نمیتونم وارد اکانت انجمن اکانتم بشم پسورد + شمارشو دارم اما میگه پسورد شما اشتباه هست ، همین چند وقت پیشم عوضش کردم. جهت ریست اکانت انجمن با یکی از ادمین ها در گیم در ارتباط باشید. 1
[PD]Mr.bug. ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۱۷ در 11:26، ArenaGameTeam گفته است: جهت ریست اکانت انجمن با یکی از ادمین ها در گیم در ارتباط باشید. عزیز مگه برای ریست فرم اکانت نباید تو سرور باشه ؟ خب اکانت من بنه. اگه اینجوری نیست درخواست دارم فیکسش کنید با تشکر @ArenaGameTeam
BlooDFuRy ارسال شده در 14 اردیبهشت ارسال شده در 14 اردیبهشت 5 ساعت قبل، [PD]Mr.bug. گفته است: این تاپیک چرا پیگیری نمیشه؟ :/ بهبه 1
[PD]Mr.bug. ارسال شده در 28 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 28 اردیبهشت بعد گذشت یک ماه شایدم دوماه هنوزم منتظر پیگیری ام @ArenaGameTeam @Amir
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری