Fascism ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری ادمین مورد شکایت: @HaDi @Amir رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Modir نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Unity family مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: با احترام درخواست بررسی مجدد و رسیدگی دوباره به بن شدن اکانت خودم رو دارم و مطمعنا استف توی این موضوع راجب من اشتباه کرده و اکانت بنده باید آنبن بشه (تمام مدارک اگه لازم بشه موجوده) 4 2
ReMinDeR ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین درود بنده دخالتی در این پست ندارم فقط میخوام نظم سایت بهم نریزه دوباره پست نزارم. اقای امید که با توجه به نبود تجربه کافی یا شایدم پارتی بازی اومدی پست مارو بستی به دلیل مدرک معتبر نیس! درخواست بررسی پست توسط مدیر های با تجربه اقای محمدرضا از این مدرک واضح تر؟😂 @MohammadReza @Amir @HaDi
Fascism ارسال شده در 9 فروردین سازنده ارسال شده در 9 فروردین هم اکنون، ReMinDeR گفته است: درود بنده دخالتی در این پست ندارم فقط میخوام نظم سایت بهم نریزه. اقای امید که با توجه به نبود تجربه کافی اومدی پست مارو بستی به دلیل مدرک معتبر نیس! درخواست بررسی پست توسط مدیر های با تجربه @Amir @HaDi درخواست وارن به این پلیر بخاطر دخالت بی مورد زیر این تاپیک
ReMinDeR ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین هم اکنون، Fascism گفته است: 2 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است: درود بنده دخالتی در این پست ندارم فقط میخوام نظم سایت بهم نریزه. اقای امید که با توجه به نبود تجربه کافی اومدی پست مارو بستی به دلیل مدرک معتبر نیس! درخواست بررسی پست توسط مدیر های با تجربه @Amir @HaDi درخواست وارن به این پلیر بخاطر دخالت بی مورد زیر این تاپیک دخالت میدونی چیه؟ پست درباره شکایت خودت نقل قول کردم زیر همین تاپیک هلپر استف
Fascism ارسال شده در 9 فروردین سازنده ارسال شده در 9 فروردین هم اکنون، ReMinDeR گفته است: دخالت میدونی چیه؟ پست درباره شکایت خودت نقل قول کردم زیر همین تاپیک هلپر استف اسمی از شما آورده نشد
ReMinDeR ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 3 دقیقه قبل، Fascism گفته است: اسمی از شما آورده نشد پستی که خودم ازت شکایت کردم نقل قول کردی اینجا داش حالت خوبه😂
ReMinDeR ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 12 ساعت قبل، ReMinDeR گفته است: درود بنده دخالتی در این پست ندارم فقط میخوام نظم سایت بهم نریزه دوباره پست نزارم. اقای امید که با توجه به نبود تجربه کافی یا شایدم پارتی بازی اومدی پست مارو بستی به دلیل مدرک معتبر نیس! درخواست بررسی پست توسط مدیر های با تجربه اقای محمدرضا از این مدرک واضح تر؟😂 @MohammadReza درخواست بررسی مجدد این پست که دیگه دوباره پست نزارم @HaDi @Amir @Amir @HaDi
ArenaGameTeam ارسال شده در 11 فروردین ارسال شده در 11 فروردین درود اقدام صورت گرفته در نتیجه بررسی تخصصی و تصمیم تیم مدیریت بوده است. بسته شد. 3
ارسالهای توصیه شده