رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: 

امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):
توضیحات و شرح ماجرا:

باسلام خدمت دوستان عزیز درخواست بررسی مجدد این پست رو دارم. من از ادمین عزیزی ک این پستو بررسی کردن میخوام بدونم کجای این پست مشکوکه؟ اگر دقت کنین اولش ی 2 2 زدم ارم و 20% hp رفت و بعدش پلیر osta بهم نزدیک شد و یه 4 4 زدم و دمیج غیر منطقی با توجه به فاصلمون دریافت نکرده. هم نزدیکم بوده هم تکون خاصی نمیخورد. اگه اینطوری باشه ک منم از همه رکورد میگیرم میگم چیت داره طرف

نکته قابل توجه اینجاست ک پلیر osta دارای مود های غیر مجازه ک تو فیلمم مشخصه ک باتوجه به قوانین سرور استفاده از این مود ها غیر مجاز و شکایتو غیر معتبر میکنه و همچنین مجازات داره.

درضمن فیلم واضحی نبوده و واقعا چیز خاصیو ثابت نمیکنه .درخواست بررسی مجدد پست و تجدید نظر دارم 

باتشکر

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، MortezAli گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: 

امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):
توضیحات و شرح ماجرا:

باسلام خدمت دوستان عزیز درخواست بررسی مجدد این پست رو دارم. من از ادمین عزیزی ک این پستو بررسی کردن میخوام بدونم کجای این پست مشکوکه؟ اگر دقت کنین اولش ی 2 2 زدم ارم و 20% hp رفت و بعدش پلیر osta بهم نزدیک شد و یه 4 4 زدم و دمیج غیر منطقی با توجه به فاصلمون دریافت نکرده. هم نزدیکم بوده هم تکون خاصی نمیخورد. اگه اینطوری باشه ک منم از همه رکورد میگیرم میگم چیت داره طرف

نکته قابل توجه اینجاست ک پلیر osta دارای مود های غیر مجازه ک تو فیلمم مشخصه ک باتوجه به قوانین سرور استفاده از این مود ها غیر مجاز و شکایتو غیر معتبر میکنه و همچنین مجازات داره.

درضمن فیلم واضحی نبوده و واقعا چیز خاصیو ثابت نمیکنه .درخواست بررسی مجدد پست و تجدید نظر دارم 

باتشکر

چه مود غیر مجازی دارم؟ یه صدا گانه کلا از کجات در اوردی

بعدم ۴ ۴ بدون میس زدی فیلمشو بزار

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...