Mortezali ارسال شده در 13 فروردین ارسال شده در 13 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: باسلام خدمت دوستان عزیز درخواست بررسی مجدد این پست رو دارم. من از ادمین عزیزی ک این پستو بررسی کردن میخوام بدونم کجای این پست مشکوکه؟ اگر دقت کنین اولش ی 2 2 زدم ارم و 20% hp رفت و بعدش پلیر osta بهم نزدیک شد و یه 4 4 زدم و دمیج غیر منطقی با توجه به فاصلمون دریافت نکرده. هم نزدیکم بوده هم تکون خاصی نمیخورد. اگه اینطوری باشه ک منم از همه رکورد میگیرم میگم چیت داره طرف نکته قابل توجه اینجاست ک پلیر osta دارای مود های غیر مجازه ک تو فیلمم مشخصه ک باتوجه به قوانین سرور استفاده از این مود ها غیر مجاز و شکایتو غیر معتبر میکنه و همچنین مجازات داره. درضمن فیلم واضحی نبوده و واقعا چیز خاصیو ثابت نمیکنه .درخواست بررسی مجدد پست و تجدید نظر دارم باتشکر 1
Oosta ارسال شده در 13 فروردین ارسال شده در 13 فروردین ۱ ساعت قبل، MortezAli گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MortezAli نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: باسلام خدمت دوستان عزیز درخواست بررسی مجدد این پست رو دارم. من از ادمین عزیزی ک این پستو بررسی کردن میخوام بدونم کجای این پست مشکوکه؟ اگر دقت کنین اولش ی 2 2 زدم ارم و 20% hp رفت و بعدش پلیر osta بهم نزدیک شد و یه 4 4 زدم و دمیج غیر منطقی با توجه به فاصلمون دریافت نکرده. هم نزدیکم بوده هم تکون خاصی نمیخورد. اگه اینطوری باشه ک منم از همه رکورد میگیرم میگم چیت داره طرف نکته قابل توجه اینجاست ک پلیر osta دارای مود های غیر مجازه ک تو فیلمم مشخصه ک باتوجه به قوانین سرور استفاده از این مود ها غیر مجاز و شکایتو غیر معتبر میکنه و همچنین مجازات داره. درضمن فیلم واضحی نبوده و واقعا چیز خاصیو ثابت نمیکنه .درخواست بررسی مجدد پست و تجدید نظر دارم باتشکر چه مود غیر مجازی دارم؟ یه صدا گانه کلا از کجات در اوردی بعدم ۴ ۴ بدون میس زدی فیلمشو بزار
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری