[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 16 فروردین ارسال شده در 16 فروردین اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): @AQ[A]LI نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): رامین سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): ۲۱ آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: نمیدونم آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): elite 1 helper بودم سر کل کل آن رنک شدم اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): فکر کنم یک ماهی میشه اکانتم محروم شده دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): کل کل آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): اکانتم بن نیست فقط میخوام از محرومیت در بیار چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ سایت رو شلوغ نکنم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): ۱۰ آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: فقط میخوام اکانت اصلیم @AQ[A]LI از محرومیت سایت خارج بشع
ArenaGameTeam ارسال شده در 17 فروردین ارسال شده در 17 فروردین درود درخواست شما رد شد. شما بعد از محرومیت اکانت اصلی، دوباره با اکانت مولتی در سایت ایجاد کل کل و اختلال در نظم سایت انجام دادید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده