ilia__AC ارسال شده در 17 شهریور، 1398 ارسال شده در 17 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ilia_AC نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @.SweeT. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Kiarash_Axk مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: -------- رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: owner مدارک شکایت: توضیحات: من داخل zone بودم که این اقا من را به دلیل lag کیک کرد تقاضای مدرک و انرنک 3
Araash ارسال شده در 17 شهریور، 1398 ارسال شده در 17 شهریور، 1398 سلام پینگ شما تو زون 100 بود و شما لگ بودید. ( id 15 رو اشتباه زدم و تو پول گان و تو ts گفت مشکل نداره.) مدرک لگ ایلیا رو میفرستم 1
ilia__AC ارسال شده در 17 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 17 شهریور، 1398 کسی در zone با من درگیر نبود و شما فقط برای اینکه zone را از کلن ما بگیرید من را kick دادید 2
WexyPow ارسال شده در 17 شهریور، 1398 ارسال شده در 17 شهریور، 1398 در 5 ساعت قبل، ilia__AC گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @ilia_AC نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @.SweeT. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Kiarash_Axk مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: -------- رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: owner مدارک شکایت: توضیحات: من داخل zone بودم که این اقا من را به دلیل lag کیک کرد تقاضای مدرک و انرنک درود پلیر @.SweeT. شما 24 ساعت برای ارائه ی مدارک کافی برای دفاع از خودتون فرصت دارید در غیر این صورت جریمه میشوید موضوع در حال رسیدگی میباشد (از ارسال هرگونه مطلب دیگر تا زمان ارائه ی مدارک @.SweeT. خودداری کنید) در غیر این صورت به شکایت شما رسیدگی نخواهد شد
ilia__AC ارسال شده در 17 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 17 شهریور، 1398 من شکایت ام را پس می گیرم ! ببخشید 3 1
ارسالهای توصیه شده