MrPerFecT ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): MrPerfect نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): MahDi سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 20 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: بله دقیق یادم نیس ولی فکر کنم 2 سال پیش آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): خیر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): - اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): 1405/01/05 دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): چیت زدم ولی به ریزن ( Beham rikhtan nazm server ) بن شدم آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله ولی وک بن برای مجازاتش رو خیر در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): همیشه تو این سرور پلی میدیم چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ به پلیرا کمک میکنم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: @MohammadReza @Amir @HaDi 2
MahDi ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین 17 ساعت قبل، MrPerFecT گفته است: اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): MrPerfect نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): MahDi سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 20 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: بله دقیق یادم نیس ولی فکر کنم 2 سال پیش آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): خیر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): - اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): 1405/01/05 دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): چیت زدم ولی به ریزن ( Beham rikhtan nazm server ) بن شدم آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله ولی وک بن برای مجازاتش رو خیر در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): همیشه تو این سرور پلی میدیم چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ به پلیرا کمک میکنم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: @MohammadReza @Amir @HaDi @Viper 1
MrPerFecT ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۱۸ در 15:06، MrPerFecT گفته است: اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): MrPerfect نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): MahDi سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 20 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: بله دقیق یادم نیس ولی فکر کنم 2 سال پیش آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): خیر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): - اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): 1405/01/05 دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): چیت زدم ولی به ریزن ( Beham rikhtan nazm server ) بن شدم آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله ولی وک بن برای مجازاتش رو خیر در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): همیشه تو این سرور پلی میدیم چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ به پلیرا کمک میکنم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: @MohammadReza @Amir @HaDi @ArenaGameTeam
MrPerFecT ارسال شده در 20 فروردین سازنده ارسال شده در 20 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۱۸ در 15:06، MrPerFecT گفته است: اطلاعات: نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): MrPerfect نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): MahDi سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 20 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): بله در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: بله دقیق یادم نیس ولی فکر کنم 2 سال پیش آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): خیر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): - اطلاعات مربوط به Ban: تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): 1405/01/05 دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): چیت زدم ولی به ریزن ( Beham rikhtan nazm server ) بن شدم آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله ولی وک بن برای مجازاتش رو خیر در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): همیشه تو این سرور پلی میدیم چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ به پلیرا کمک میکنم اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: @MohammadReza @Amir @HaDi @HaDi @Amir
HaDi ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین درود درخواست شما تایید شد. این آخرین آنبن اکانت بر روی تمامی اکانت های شما چه مولتی چه اصلی خواهد بود . قوانین سرور و مجدد مطالعه کنید.
ارسالهای توصیه شده