رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @BaraN
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @BlooDy
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): helper
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): -
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): Link
توضیحات و شرح ماجرا: بن به اشتباه بوده ، گیم ام باگ شده ظاهرن به دلیل اختلال اینترنت

arenagame_samp
ارسال شده در

درود برشما

در رکورد خودتون مشخص هست که شما سوار NRG پلیر Demeter میشوید که من به ایشون Gcar/ دادم و در چت خودتون هم این موضوع مشخص هست

لینک

این هم ویدئو پلیر Demeter 

موضوع دوم اینکه اگر شما لگ بودید و اختلال اینترنت وجود داشت پلیر ها برای شما AFK میشدن و ابجکت های مپ لود نمیشد (اتفاقی که برای خود من زیاد افتاده) ولی این مورد لگ نیست و مشخصه که از چیت استفاده کردید
و این که اگر به ویدئو پلیر Demeter دقت کنید موتور پنچر هست و اگر به ویدئو خودتون دقت کنید هم کلنی هاتون در تیم اسپیک میگن که موتور پنچر هست.

با تشکر

• Like 3
  • Thanks 1
ارسال شده در

درود به شما 
به دلیل نمایش اختلال پینگم ویدیو رو از 2 دقیقه قبل تر بارگزاری کردم که شما بهش دقت کنی ، همچنین سند محکم تر من اینجاست که شما ظاهرن کنار دیگر پلیر ها بودی ولی بخاطر باگ نتی که من خوردم هیچکدوم از سی ام دی هایی که زدید و حتی خودتون هم برای من لود نیستید ، توی فیلم یکی از دوستان اشاره میکنه که بلادی با مینی گان میخواد بزنه ولی توی فیلم من با اینکه تمام پلیر هایی که از قبل پیش من بودن هستن ولی شما نیستی و مدرکی از این محکم تر نمیبینم ، اکانت @FarBod به همین صورت بی دلیل توسط استف بن شده و هنوز کسی رسیدگی نکرده . درخواست آن بن هرچه سریع تر

ظاهرن شروع باگ نت  = Link

مجددا = Link

پینگ من همون لحظه ، ( با کیفیت بالاتر ، توی فیلم همه این سکانس ها موجود هست ) = Link

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...