BaraN ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @BaraN نام کاربری ادمین مورد شکایت: @BlooDy رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Link توضیحات و شرح ماجرا: بن به اشتباه بوده ، گیم ام باگ شده ظاهرن به دلیل اختلال اینترنت
BlooDy ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین درود برشما در رکورد خودتون مشخص هست که شما سوار NRG پلیر Demeter میشوید که من به ایشون Gcar/ دادم و در چت خودتون هم این موضوع مشخص هست لینک این هم ویدئو پلیر Demeter موضوع دوم اینکه اگر شما لگ بودید و اختلال اینترنت وجود داشت پلیر ها برای شما AFK میشدن و ابجکت های مپ لود نمیشد (اتفاقی که برای خود من زیاد افتاده) ولی این مورد لگ نیست و مشخصه که از چیت استفاده کردید و این که اگر به ویدئو پلیر Demeter دقت کنید موتور پنچر هست و اگر به ویدئو خودتون دقت کنید هم کلنی هاتون در تیم اسپیک میگن که موتور پنچر هست. با تشکر 3 1
BaraN ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین درود به شما به دلیل نمایش اختلال پینگم ویدیو رو از 2 دقیقه قبل تر بارگزاری کردم که شما بهش دقت کنی ، همچنین سند محکم تر من اینجاست که شما ظاهرن کنار دیگر پلیر ها بودی ولی بخاطر باگ نتی که من خوردم هیچکدوم از سی ام دی هایی که زدید و حتی خودتون هم برای من لود نیستید ، توی فیلم یکی از دوستان اشاره میکنه که بلادی با مینی گان میخواد بزنه ولی توی فیلم من با اینکه تمام پلیر هایی که از قبل پیش من بودن هستن ولی شما نیستی و مدرکی از این محکم تر نمیبینم ، اکانت @FarBod به همین صورت بی دلیل توسط استف بن شده و هنوز کسی رسیدگی نکرده . درخواست آن بن هرچه سریع تر ظاهرن شروع باگ نت = Link مجددا = Link پینگ من همون لحظه ، ( با کیفیت بالاتر ، توی فیلم همه این سکانس ها موجود هست ) = Link
BaraN ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین @BlooDy @ArenaGameTeam یک محدودیت هم آقای بلادی دادن که نمیتونم پیام رو بفرستم و باید منتظر تایید مدیران باشم ، اینو اوکی کنین
BaraN ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین @MohammadReza @ArenaGameTeam کل روز آنلاینید نمیخواید بررسی کنید ؟ تا کی باید وایسیم ؟ مدرک اثبات باگ نت ( link ) از یه حد به بعد ایکونی لودنشده
ArenaGameTeam ارسال شده در 19 فروردین ارسال شده در 19 فروردین به دلیل عدم اثبات با مدارک ارائه شده ممکن است باگ بوده اید. آن بن شدید.
ارسالهای توصیه شده