MohamadZahra ارسال شده در 22 فروردین ارسال شده در 22 فروردین نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): MohamadZahra نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): Amir سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 18 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): یادم نیست شاید یبار با این اک شایدم نه در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): خیر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): اطلاعات مربوط به Ban: adv تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع):2026/04/10 دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید):راستش شماره رو از قبل کپی داشتم بجای cmd دستم خورد رو شماره آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید):سرگرمی و تجدید خاطره چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟تضمین میکنم دیگه تکرار نخواهد شد اطلاعات تکمیلی: میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰):۱۰ آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر):بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: تاحالا از من adv صورت نگرفته درخواست بخشش و انبن دارم ، و دیگه تکرار نمیشه @Amir @_ShayaN_ @ArenaGameTeam 4
ArenaGameTeam ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین درود درخواست شما تایید شد. این آخرین آنبن اکانت بر روی تمامی اکانت های شما چه مولتی چه اصلی خواهد بود . قوانین سرور و مجدد مطالعه کنید.
ارسالهای توصیه شده