DrugAli ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @DrugAli نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Sina رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نمیدونم فقط میدونم Helper بود نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @MrDrugbaz مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): سلام من اینجا کمک میخواستم و راهنمایی و این هلپر آنلاین بوود ولی اصلا ما رو آدم حساب نمیکرد و جواب نمیداد فقط با دوستاش بازی میکرد . هرچی دوستاش میخواستن انجام میداد هرچی درخواست help/ دادم یکبار هم ج.اب منو نداد . اصلا دیدم توجه نمیکنه left دادیم با دوستم . ۱۵ دقیقه شد توضیحات و شرح ماجرا: کمک کنید @ArenaGameTeam 1
Sina ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین ببینیم داستان مولتی بازی کی تموم میشه . بدرود 1 4
DrugAli ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین اولا من مولتی نیستم . و اینکه اصلا جواب help من رو ندادید تو وظیفه داری جواب بدی - ادمین سرور چک کنید اصلا جواب منو نداده من به غیر از ماشین سوال داشتم و اصلا چت /H برای من باز نکردید - طلبکار هم هست چون جواب /help ندادید - نمیشد باز /help زد - و مجدد درخواست بدم چون انگار علاقه به جواب دادن نداشتید . چیکار کنم شما مشکل دارید @ArenaGameTeam چند روز پیش از یک هلپر دیگه ماشین گرفتم - چت /H باز کرد و گفت چیزی و سوالی ندارید که اتفاقا سوال هم داشتم - اما ایشون انگار مشکل داخلی داره. که بعدش یه گزینه اومد عالی - خوب - متوسط زدم عالی
Sina ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین همچین درخواست هایی فقط گیو میشه اصولا نیازی به جواب ندارن شمام که تو چت پابلیک چیزی نگفتید میتونستید بگید کمک لازم دارم منم در کسری از ثانیه میومدم کمکتون میکردم منتظر هم بودم درخواست کمک کنید اما چیزی نگفتید و بعد 10 دقیقه از سرور خارج شدید .
DrugAli ارسال شده در 25 فروردین سازنده ارسال شده در 25 فروردین @MohammadReza داخل عکسشون ۴ دقیقه تایم خورده بنده ۱۵ دقیقه انتظار که نه جواب /help رو داد که حتی بگه تایم خورده - وظیفه داره داخل /h بگه تایم خورده و اینکارو نکرده . بعدشم که تایم تموم شد نداد . هر **** کلمه فیلتر شده **** از هر هلپری ماشینی میخواست در هلپ جواب میداد و پاسخ میداد .
ArenaGameTeam ارسال شده در 25 فروردین ارسال شده در 25 فروردین درود اقدام هلپر صحیح بوده و به دلیل عدم فعال بودن سیامدی، ایشون نتونستن به شما کمک کنن. لطفا از دفعات بعدی مشکل خود را به صورت کامل در /help بیان کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده