رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @DrugAli
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Sina
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):  نمیدونم فقط میدونم Helper بود 
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @MrDrugbaz
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):  

sa-mp-222_8940.png

سلام من اینجا کمک میخواستم و راهنمایی و این هلپر آنلاین بوود ولی اصلا ما رو آدم حساب نمیکرد و جواب نمیداد فقط با دوستاش بازی میکرد . 

sa-mp-223_hztl.png

sa-mp-224_hd8u.png

sa-mp-228_c19q.png

هرچی دوستاش میخواستن انجام میداد هرچی درخواست help/ دادم یکبار هم ج.اب منو نداد  . 

sa-mp-231_u03l.png

sa-mp-230_wv1.png

اصلا دیدم توجه نمیکنه left دادیم با دوستم . ۱۵ دقیقه شد 

توضیحات و شرح ماجرا: کمک کنید @ArenaGameTeam

• Sad 1
arenagame_samp
ارسال شده در

اولا من مولتی نیستم . 

و اینکه اصلا جواب help من رو ندادید 

تو وظیفه داری جواب بدی - ادمین سرور چک کنید اصلا جواب منو نداده من به غیر از ماشین سوال داشتم و اصلا چت /H برای من باز نکردید - طلبکار هم هست 

چون جواب /help ندادید - نمیشد باز /help زد -  و مجدد درخواست بدم چون انگار  علاقه به جواب دادن نداشتید . چیکار کنم شما مشکل دارید 

@ArenaGameTeam

چند روز پیش از یک هلپر دیگه ماشین گرفتم - چت /H باز کرد و گفت چیزی و سوالی ندارید که اتفاقا سوال هم داشتم - اما ایشون انگار مشکل داخلی داره. که بعدش یه گزینه اومد عالی - خوب - متوسط 

زدم عالی

ارسال شده در

همچین درخواست هایی فقط گیو میشه اصولا نیازی به جواب ندارن

شمام که تو چت پابلیک چیزی نگفتید میتونستید بگید کمک لازم دارم منم در کسری از ثانیه میومدم کمکتون میکردم منتظر هم بودم درخواست کمک کنید

اما چیزی نگفتید و بعد 10 دقیقه از سرور خارج شدید .

ارسال شده در

@MohammadReza

داخل عکسشون ۴ دقیقه تایم خورده بنده ۱۵ دقیقه انتظار که نه جواب /help رو داد که حتی بگه تایم خورده - وظیفه داره داخل /h بگه تایم خورده و اینکارو نکرده . 

بعدشم که تایم تموم شد نداد . 

هر **** کلمه فیلتر شده **** از هر هلپری ماشینی میخواست در هلپ جواب میداد و پاسخ میداد . 

ارسال شده در

درود

اقدام هلپر صحیح بوده و به دلیل عدم فعال بودن سی‌ام‌دی، ایشون نتونستن به شما کمک کنن. 
لطفا از دفعات بعدی مشکل خود را به صورت کامل در /help بیان کنید.

بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...