AQ[A]LI ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین @MohammadReza من نمیتونم چت های خودم رو رنگی کنم نمیدونم مشکلش چیه اینگار این قابلیت برام قفل شده متن های خودم رو نمیشه و نمیتونم رنگی کنم @MohammadReza @ArenaGameTeam یه برسی میکنیدهر کار میکنم نمیتونم متن خودم رو رنگی کنم ببینید چی شده چه مشکلی داره
0 BlooDFuRy ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 44 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: @MohammadReza من نمیتونم چت های خودم رو رنگی کنم نمیدونم مشکلش چیه اینگار این قابلیت برام قفل شده متن های خودم رو نمیشه و نمیتونم رنگی کنم @MohammadReza @ArenaGameTeam یه برسی میکنیدهر کار میکنم نمیتونم متن خودم رو رنگی کنم ببینید چی شده چه مشکلی داره از اکانت سایتت یبار لاگ اوت کن دوباره لاگین کن 1
0 EchoBreak ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین ۱ ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: @MohammadReza من نمیتونم چت های خودم رو رنگی کنم نمیدونم مشکلش چیه اینگار این قابلیت برام قفل شده متن های خودم رو نمیشه و نمیتونم رنگی کنم @MohammadReza @ArenaGameTeam یه برسی میکنیدهر کار میکنم نمیتونم متن خودم رو رنگی کنم ببینید چی شده چه مشکلی داره اندروید یوزرا نمیتونن 1
0 Peace ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین درود برای اندروید کافیه داخل گوگل کروم ۳ نقطه بالا را بزنید و از گزینه های پایین تیک گزینه ( سایت مخصوص رایانه ) را فعال کنید. 1
0 AQ[A]LI ارسال شده در 29 فروردین سازنده ارسال شده در 29 فروردین 1 ساعت قبل، JusTiCe گفته است: اندروید یوزرا نمیتونن نه عزیز با پیسی هم میام همینه
سوال
AQ[A]LI
@MohammadReza من نمیتونم چت های خودم رو رنگی کنم نمیدونم مشکلش چیه اینگار این قابلیت برام قفل شده متن های خودم رو نمیشه و نمیتونم رنگی کنم
@MohammadReza @ArenaGameTeam یه برسی میکنیدهر کار میکنم نمیتونم متن خودم رو رنگی کنم ببینید چی شده چه مشکلی داره
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری