DrugV ارسال شده در 30 شهریور، 1398 ارسال شده در 30 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:DrugV نام کاربری کسی که از او شکایت دارید:Amir رنک کسی که از او شکایت دارید:Supervisor با سلام خدمت دوستان عزیزم در سورو و با سپاس از زحمات شما برای سرور @Stoic سوپروایزر امیر برخورد بسیار زشت همراه با تهدید و زور و همچنین ابیوز های مکرر را دارد.در اولین برخورد زمانی که با @DeMoN.HunTer درگیر بودم ایشان afk کردن و من ایشان را جیل دادم.سوپروایزر امیر با لحنی بسیار زننده به من گفت زود بیا t.s مگرنه آنرنکی.من به ایشان گفتم دسترسی به t.s ندارم و پلیر شاکی برور شکایت کند و من ss را داخل سایت میگذارم اما متاسفانه ایشان من را تهدید به آنرنکی کرد و در نهایت در تلگرام به ایشون ss دادم و گفت اوکیه.در بازی به ایشون گفتم که بهتر هست لخن زننده با من صحبت نکنید و تقاضای خلاف قانون از من نداشته باشید که با لخن زننده میگید بیا t.s ایشان این صحبت من را کل فرض کرده و به مدت 100 دقیقه میوت دادند!. آقا حسام و آقا محمدرضا این کارهای ایشان اصلا در شاه سرور شما نیست و باعث افت ورود پلیر ها میشود.من مشتری دایمی سایت شما هستم ولی الان به شدت با عصبانیت دارم تایپ میکنم.ما داخل بازی میشیم تا حالمان بهتر شود نه اینکه کسی با زورگویی حال ما را بدتر کند. با تشکر از @Stoic @MohammadReza @WexyPow 1
DrugV ارسال شده در 30 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 30 شهریور، 1398 در 2 دقیقه قبل، drugV گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:DrugV نام کاربری کسی که از او شکایت دارید:Amir رنک کسی که از او شکایت دارید:Supervisor با سلام خدمت دوستان عزیزم در سورو و با سپاس از زحمات شما برای سرور @Stoic سوپروایزر امیر برخورد بسیار زشت همراه با تهدید و زور و همچنین ابیوز های مکرر را دارد.در اولین برخورد زمانی که با @DeMoN.HunTer درگیر بودم ایشان afk کردن و من ایشان را جیل دادم.سوپروایزر امیر با لحنی بسیار زننده به من گفت زود بیا t.s مگرنه آنرنکی.من به ایشان گفتم دسترسی به t.s ندارم و پلیر شاکی برور شکایت کند و من ss را داخل سایت میگذارم اما متاسفانه ایشان من را تهدید به آنرنکی کرد و در نهایت در تلگرام به ایشون ss دادم و گفت اوکیه.در بازی به ایشون گفتم که بهتر هست لخن زننده با من صحبت نکنید و تقاضای خلاف قانون از من نداشته باشید که با لخن زننده میگید بیا t.s ایشان این صحبت من را کل فرض کرده و به مدت 100 دقیقه میوت دادند!. آقا حسام و آقا محمدرضا این کارهای ایشان اصلا در شاه سرور شما نیست و باعث افت ورود پلیر ها میشود.من مشتری دایمی سایت شما هستم ولی الان به شدت با عصبانیت دارم تایپ میکنم.ما داخل بازی میشیم تا حالمان بهتر شود نه اینکه کسی با زورگویی حال ما را بدتر کند. با تشکر از @Stoic @MohammadReza @WexyPow
DrugV ارسال شده در 31 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 31 شهریور، 1398 در 11 ساعت قبل، drugV گفته است : @Stoic @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 31 شهریور، 1398 مدیرکل ارسال شده در 31 شهریور، 1398 درود مواردی که در تلگرام بین شما به وجود امده، امکان رسیدگی وجود ندارد و به تیم آرناگیم مربوط نمی گردد. کل کل های شما با رنک بالاتر شما کاملا مشخص است، برای اینکه افراد دیگه ای که داخل سرور هستند این رفتار رو عادی ندونند و با مدیران اینگونه صحبت نکنند مجبور به تند جواب دادن میشوند. به جای انتقال این کل کل ها در پابلیک سرور، برای مدیران رنک بالا (سوپروایزر به بالا) آن را در تیم اسپیک اعلام نمایید. اینگونه موارد جزئی میتواند به صورت کاملا توافقی حل شود نیاز به این همه مشاجره نیست از هردو جانب. امیدواریم برای شما اینگونه موارد دیگر اتفاق نیافتد.
DrugV ارسال شده در 31 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 31 شهریور، 1398 در 1 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درود مواردی که در تلگرام بین شما به وجود امده، امکان رسیدگی وجود ندارد و به تیم آرناگیم مربوط نمی گردد. کل کل های شما با رنک بالاتر شما کاملا مشخص است، برای اینکه افراد دیگه ای که داخل سرور هستند این رفتار رو عادی ندونند و با مدیران اینگونه صحبت نکنند مجبور به تند جواب دادن میشوند. به جای انتقال این کل کل ها در پابلیک سرور، برای مدیران رنک بالا (سوپروایزر به بالا) آن را در تیم اسپیک اعلام نمایید. اینگونه موارد جزئی میتواند به صورت کاملا توافقی حل شود نیاز به این همه مشاجره نیست از هردو جانب. امیدواریم برای شما اینگونه موارد دیگر اتفاق نیافتد. عزیز شما انگار متوجه نیستی 100 دقیقه میوت گرفتم بابت اینکه میگم با من درست صحبت کن. به زور میگه زود بیا تی اس. اینو که توی بازی گفته. میخوای طرف بگیری ما دیگه نیایم پلی بدیم. ماله کشی توجیهی نداره. الانم 24 ساعت انرنک کردن. میل خودتونه ما دیگه نمیایم با این افراد
DrugV ارسال شده در 31 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 31 شهریور، 1398 در 2 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درود مواردی که در تلگرام بین شما به وجود امده، امکان رسیدگی وجود ندارد و به تیم آرناگیم مربوط نمی گردد. کل کل های شما با رنک بالاتر شما کاملا مشخص است، برای اینکه افراد دیگه ای که داخل سرور هستند این رفتار رو عادی ندونند و با مدیران اینگونه صحبت نکنند مجبور به تند جواب دادن میشوند. به جای انتقال این کل کل ها در پابلیک سرور، برای مدیران رنک بالا (سوپروایزر به بالا) آن را در تیم اسپیک اعلام نمایید. اینگونه موارد جزئی میتواند به صورت کاملا توافقی حل شود نیاز به این همه مشاجره نیست از هردو جانب. امیدواریم برای شما اینگونه موارد دیگر اتفاق نیافتد. کسی که رنک دادید میگه زود بیا تی اس مگرنه آنرنکی. من برای جیل دادنم دلیل نداره برم تی اس. سایت میتونه پلیر شکایت کنه من اس اس میدم
DrugV ارسال شده در 31 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 31 شهریور، 1398 در 2 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درود مواردی که در تلگرام بین شما به وجود امده، امکان رسیدگی وجود ندارد و به تیم آرناگیم مربوط نمی گردد. کل کل های شما با رنک بالاتر شما کاملا مشخص است، برای اینکه افراد دیگه ای که داخل سرور هستند این رفتار رو عادی ندونند و با مدیران اینگونه صحبت نکنند مجبور به تند جواب دادن میشوند. به جای انتقال این کل کل ها در پابلیک سرور، برای مدیران رنک بالا (سوپروایزر به بالا) آن را در تیم اسپیک اعلام نمایید. اینگونه موارد جزئی میتواند به صورت کاملا توافقی حل شود نیاز به این همه مشاجره نیست از هردو جانب. امیدواریم برای شما اینگونه موارد دیگر اتفاق نیافتد. لحنش توی بازی بده تلگرام کیلو چنده؟ من گفتم تی اس نداشتم تهدیدم کرد مجبور شدم آخرسر اس اس بدم توی تلگرامش. من بهش گفتم هیچ اجباری نیست من بیام تی اس یا تلگرام. هرمشکلی پلیری داره میتونه سایت شکایت کنه و من اس اس بدم. ولی شما باز داری طرف میگیری. 100 دقیقه میوت دادن. حالا هم آنرنک کردن. موفق باشید واقعا!
MrHeSaM ارسال شده در 1 مهر، 1398 ارسال شده در 1 مهر، 1398 باسلام. تمامی موارد بررسی شد! اول از اینکه شما با رنک بالاتر از خود بد رفتاری کردید و موجب واکنش اون شدید کاملا مشخص شده.. رفتار تمامی پلیر ها استف محترمانه هست و شما هم باید با آنها محترمانه برخورد کنید!
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری