GoLmoRaD ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Pa[R]TizaN. نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @SagMehraboon امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ... رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Imposter @BEHNAM1234 مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): رکورد اول (لو رفتن ایر بریک یا همون فلای هک) : https://uupload.ir/view/inshot_20260524_191235979_7g3.mp4/ رکورد دوم (فلای هک مجدد و لو رفتن ایم و نو دمج) : https://uupload.ir/view/inshot_20260524_191519231_fnx.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: خلاصه نو کلن اومد زون ما هیچی نگفیتم اومد در پی دی فایت بده کافش کردم دیدم فلای هک زده گفتم برا ریک رو آن کنم یه شکایتم تو انجمن بزنیم (درخواست Vac همه اک های این مولتی و اک اصلی صاحب این مولتی رو دارم)
GoLmoRaD ارسال شده در 3 خرداد سازنده ارسال شده در 3 خرداد 1 دقیقه قبل، SagMehraboon گفته است: دروغ میگه این من نیستم وای اینو 🤣🤣🤣
SagMehraboon ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد هم اکنون، EzioAuditore گفته است: دا من رکوردا رو دیدک اصلا اسم تو توشون نبود ، فقط ایم خودش معلوم بود والا من 60 روزه لاگین نکردم تو اکانتم سمپ چیه اصن؟
GoLmoRaD ارسال شده در 3 خرداد سازنده ارسال شده در 3 خرداد 2 دقیقه قبل، SagMehraboon گفته است: والا من 60 روزه لاگین نکردم تو اکانتم سمپ چیه اصن؟ ۶۰ روزه لاگین نکرده! بعد اینکه تو گیم بهش گفتم فرومی اومده فروم رو چک کنه عجیب نی؟
SagMehraboon ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 1 دقیقه قبل، Pa[R]TizaN. گفته است: ۶۰ روزه لاگین نکرده! بعد اینکه تو گیم بهش گفتم فرومی اومده فروم رو چک کنه عجیب نی؟ بیشتر از علامت تعجب استفاده کن شاید یه مدالی چیزی بهت دادن فاز کاراگاه چرا میگیری حاجی لعنت به سمپ
EzioAuditore ارسال شده در 3 خرداد ارسال شده در 3 خرداد 9 دقیقه قبل، Pa[R]TizaN. گفته است: صحبت نکن ! برای آیندت نگرانم. مردم چیزای خوب پشتت نمیگن وقتی حرف میزنی ! آخه کجای این رکورد من ایم داره @ArenaGameTeam دخالت با خودتون ایکیو من بقل ایشون داشتم باهات فایت میدادم ، دیگه چطوری دارم دخالت میکنم
GoLmoRaD ارسال شده در 4 خرداد سازنده ارسال شده در 4 خرداد @ArenaGameTeam @MohammadReza @Amir این شکایت پس گرفته شد ! و درخواست حذف آن را از انجمن دارم! دلیل : بازیکن مورد نظر توسط ادمین یا هلپر های سرور پیش از این شکایت بن شده است
ArenaGameTeam ارسال شده در 4 خرداد ارسال شده در 4 خرداد 3 ساعت قبل، Pa[R]TizaN. گفته است: @ArenaGameTeam @MohammadReza @Amir این شکایت پس گرفته شد ! و درخواست حذف آن را از انجمن دارم! دلیل : بازیکن مورد نظر توسط ادمین یا هلپر های سرور پیش از این شکایت بن شده است بسته شد.
ارسالهای توصیه شده