.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 19 بهمن، 1398 ارسال شده در 19 بهمن، 1398 با سلام. من در زمانی که تازه وارد سرور شده بودم و قوانین را بلد نبودم در سایت 2 هشدار گرفته بودم از جمله هشدار ها اسپم و فحاشی هستند من میخواستم بدونم که میتونم کاری کنم این هشدار ها پاک شوند؟ 2
0 .[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 19 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 1398 در در 19 بهمن 1398 در 17:02، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : با سلام. من در زمانی که تازه وارد سرور شده بودم و قوانین را بلد نبودم در سایت 2 هشدار گرفته بودم از جمله هشدار ها اسپم و فحاشی هستند من میخواستم بدونم که میتونم کاری کنم این هشدار ها پاک شوند؟ چرا هیچ جوابی نمیدید؟ @MohammadReza @TraiTor 2
2 مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 19 اسفند، 1398 مدیرکل ارسال شده در 19 اسفند، 1398 هر هشدار مدت زمانی دارد و پس از آن مدت زمان به صورت اتوماتیک پاک میشوند. ولی برخی هشدارها دائمی هستند. اگر تعداد هشدارها زیاد شوند از انجمن مدتی بن میشوید و اگر مجدد بن شوید تایم آن زیاد میشود.
0 .[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 19 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 1398 در 4 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : هر هشدار مدت زمانی دارد و پس از آن مدت زمان به صورت اتوماتیک پاک میشوند. ولی برخی هشدارها دائمی هستند. اگر تعداد هشدارها زیاد شوند از انجمن مدتی بن میشوید و اگر مجدد بن شوید تایم آن زیاد میشود. نمی توانید من را ببخشید؟ آن موقع من هنوز فرم هم نمی دونستم کجا هست به تشکر . 2
0 .[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 20 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1398 در 10 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : نمی توانید من را ببخشید؟ آن موقع من هنوز فرم هم نمی دونستم کجا هست به تشکر . @MohammadReza @TraiTor در خواست دارم من رو ببخشید. با تشکر. 2
0 .[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 20 اسفند، 1398 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1398 بخششی در کار نیست؟ ? @MohammadReza @TraiTor
0 HaDi ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 درود در صورت بخشش شما وارن های شما پاک خواهد شد لطفا در این رابطه تاپیکی ارسال نکنید ! موفق باشید
سوال
.[.DaRkKniGht.].
با سلام.
من در زمانی که تازه وارد سرور شده بودم و قوانین را بلد نبودم در سایت 2 هشدار گرفته بودم از جمله هشدار ها اسپم و فحاشی هستند من میخواستم بدونم که میتونم کاری کنم این هشدار ها پاک شوند؟
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده