HajMmd ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 نام کسی که شکایت دارد: @HajMmd نام ادمینی که از ان شکایت دارم: @TraiTor نام شاهدان : @Legion @BreakeR با سلام اکانت من توسط پلیری که دزدی عادتشه به هر نحوی دزدیده شده بود من اومدم سرور نزدیک 25 روز پیش دیدم انگار یکی با این اسم تو سرور هست با اکانت مولتیم رفتم و دیدم باربری میکنه بعد @OverGrown گفت بیا تیم اسپیک و گفت دستت درد نکنه بابت ۲کا طلا و ..... من زود به @MaMaDNiGhT و @TraiTor گزارش دادم و پس از مدتی این جریان درست شد و اموالم بک خورد . من از این باگ میدونستم و یک بار شبانه اومدم سرور و دیدم که چند نفر دارن چتو پر میکنن به علی پرایس گفتم و اونم گفت به حسام میگه حالا اون کسی که اکانت منو دزدیده بود یکی از اونا بود . اون حتی الان اکانتش به این دلیل بن است. خواهش میکنم رسیدگی کنید من تا به حال باگ نزدم بلکه پیدا کردم 1باگ باربری ۲ باگ اکتیویتی ۳ f باگ و ...... من این باگو به @BreakeR گفتم اونم تست کرد و گفت گزارش میدم و خدارو شکر برطرف شده انگار هدفمم از این پست این بود که فقط اینو ثابت کنم که من باگ نزدم اگه باگ میزدم الان اسکورم ۳۰۰۰ نبود 12000 میکردم دوتا طلا بگیرم کسی هم شک نکنه تقاضای آنبن دارم با تشکر از @MohammadReza @TraiTor @MaMaDNiGhT 1
MrHeSaM ارسال شده در 20 اسفند، 1398 ارسال شده در 20 اسفند، 1398 با تشکر از شما که میتونستید جوری باگ بزنید که ما متوجه نشیم ولی بزرگواری کردید و اینکار رو انجام ندادید. تمامی اکانت هایی که به تازگی از باگ باربری استفاده کردند محروم شدند و پس از جریمه توانایی اتصال به سرور را پیدا کردند. امروز 10/03/2020 ساعت 18:00 در تیم اسپیک حضور داشته باشید تا به وضعیت اکانتتون رسیدگی شود. بازم تشکر میکنم که جوری باگ نزدید که ما متوجه نشیم! لطف کردید بزگوار! 1
ارسالهای توصیه شده