Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 نام کسی که شکایت دارد : LuCifeR نام کسی که از ان شکایت دارد : MrMojtaba مدرک : توضیحات : این Falcon Low Level and unskillful حتی بلد نیست یک شکایت رو به خوبی رسیدگی کنه ! به متن ایشون دقت کنید گفته مدرک رو قرار دهید نگفته چند ساعت برای ارسال مدرک وقت دارم !!!! من گفتم 24 ساعت آینده مدرک رو ارسال میکنم ... بعد اومده شکایت رو به نفع اونا تموم کرده ! نمیدونم فاز این ادمین چیه .. درخواست Unrank این ادمین بی تجربه رو دارم ! !!!!!!! @Ali
HajMmd ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 درود شکایت قبلی باز شد میتوانید مدارک را قرار دهید لطفا در سایت ایجاد کل و درگیری نکنید
Lu3ifeR ارسال شده در 13 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 1399 میخواستم پلی بدم بدم اما Unrank بودم نتونستم الان اومدم کلا 4 ساعتش مونده فایده نداره .. همینطور که در پست قبل گفتم شما حتی سی ام دی Unrank هم ندارید پس بزارید مدیرکل رسیدگی کنه ! @Ali
HajMmd ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 درسته ولی شما به دلیل ابیوز کیل تایم میوت بالا آنرنک شدید
MrMojtaba ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 با سلام و خسته نباشید! مدارک را شما 15 ساعت وقت داشتید اپلود نکردید و وقتی شما توجهی به سایت ندارید و رنک بالاتر خودتون احترام نمیزارین حق شما 100% Unrank هست. در ضمن ادمینی که ندانسته در موضوع به وجود امده دخالت کردند اخطار لازم را دریافت می کند! و تاپیک قبلی هم هرچه سریع تر بسته می شود! @Ali
sfsdadad ارسال شده در 13 بهمن، 1399 ارسال شده در 13 بهمن، 1399 در 3 دقیقه قبل، MrMojtaba گفته است : با سلام و خسته نباشید! مدارک را شما 15 ساعت وقت داشتید اپلود نکردید و وقتی شما توجهی به سایت ندارید و رنک بالاتر خودتون احترام نمیزارین حق شما 100% Unrank هست. در ضمن ادمینی که ندانسته در موضوع به وجود امده دخالت کردند اخطار لازم را دریافت می کند! و تاپیک قبلی هم هرچه سریع تر بسته می شود! @Ali با تشکر @LuCifeR. برخورد صحیح بوده است اما با این حال به ادمین خاطی تذکر داده شد که در مهلت گرفتن مدرک زمان مهلت ارسال مدارک قرار دهد. @MrMojtaba جهت اطلاع ادمین محترم @HajMmd در موردی که مربوط به شما نمیشود دخالت نکنید! شما نمیتوانید شکایت رنک بالاتر خود را برسی کنید! در صورت تکرار Av دریافت میکنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده