رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کسی که شکایت دارد : LuCifeR

نام کسی که از ان شکایت دارد : MrMojtaba

مدرک : 

توضیحات : این Falcon Low Level and unskillful 

حتی بلد نیست یک شکایت رو به خوبی رسیدگی کنه ! به متن ایشون دقت کنید گفته مدرک رو قرار دهید نگفته چند ساعت برای ارسال مدرک وقت دارم !!!! من گفتم 24 ساعت آینده مدرک رو ارسال میکنم ... بعد اومده شکایت رو به نفع اونا تموم کرده ! نمیدونم فاز این ادمین چیه .. درخواست Unrank  این ادمین بی تجربه رو دارم ! !!!!!!!

@Ali

arenagame_samp
ارسال شده در

درود شکایت قبلی باز شد میتوانید مدارک را قرار دهید 

لطفا در سایت ایجاد کل و درگیری نکنید

ارسال شده در

میخواستم پلی بدم بدم اما Unrank  بودم نتونستم الان اومدم کلا 4 ساعتش مونده فایده نداره .. همینطور که در پست قبل گفتم شما حتی سی ام دی Unrank  هم ندارید پس بزارید مدیرکل رسیدگی کنه ! 

@Ali

ارسال شده در

با سلام و خسته نباشید!

مدارک را شما 15 ساعت وقت داشتید اپلود نکردید و وقتی شما توجهی به سایت ندارید و رنک بالاتر خودتون احترام نمیزارین حق شما 100% Unrank هست.

در ضمن ادمینی که ندانسته در موضوع به وجود امده دخالت کردند اخطار لازم را دریافت می کند!

و تاپیک قبلی هم هرچه سریع تر بسته می شود!

@Ali

ارسال شده در
در 3 دقیقه قبل، MrMojtaba گفته است :

با سلام و خسته نباشید!

مدارک را شما 15 ساعت وقت داشتید اپلود نکردید و وقتی شما توجهی به سایت ندارید و رنک بالاتر خودتون احترام نمیزارین حق شما 100% Unrank هست.

در ضمن ادمینی که ندانسته در موضوع به وجود امده دخالت کردند اخطار لازم را دریافت می کند!

و تاپیک قبلی هم هرچه سریع تر بسته می شود!

@Ali

با تشکر
@LuCifeR. برخورد صحیح بوده است اما با این حال به ادمین خاطی تذکر داده شد که در مهلت گرفتن مدرک زمان مهلت ارسال مدارک قرار دهد.
@MrMojtaba جهت اطلاع

ادمین محترم @HajMmd در موردی که مربوط به شما نمیشود دخالت نکنید! شما نمیتوانید شکایت رنک بالاتر خود را برسی کنید! در صورت تکرار Av دریافت میکنید.
بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...