SiLeNT ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @_SiLeNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Custom نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[PD]_mahdi @[PD]aMiR رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/5ldv_cheat_custom.mp4/ توضیحات: چیت ایم همش داره قفل میکنه
HajMmd ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 درود چیت ایم ایشون تایید شد تا بررسی نهایی از سوی ادمین محترم @MrMojtaba صبور باشید
Ha[M]iD ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 سلام خدمت استف محترم من ۴روز پیش اقدام به دانلود چیت Auto 2-2 کردم و کار کرد اما به دلیل اینکه FPS Drop برای من ایجاد میکرد چیت ها را دیلیت کردم خودم هم میگم تو قسمت Download پیسی دانلود ها هست و در Google هم جستجو هام نمایش داده میشه و من شاهدی دارم که چیت را همان روز دیلیت کردم و این رو هم میگم که پیسیم جوری ع که اگر چیت دانلود کنم حتی با Anti Crash از GTA کرش میخورم [FPS 10] میگرفتم. لطفا رسیدگی شه. شاهد:Arsenal
Ha[M]iD ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 برای PC Check بین ساعت ۱۲تا۲ عصر آماده هستم. غیر از این ساعات وقت خالی برای PC Check ندارم.
SiLeNT ارسال شده در 14 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 1399 امره دیگه نیست؟؟؟ میخوای بیا ناهار وقت کردیم pc checkمیکنیم
Ha[M]iD ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 Foghesh Bax Mon left Mide Paydar Mire Bala Arena Mishe 10 Nafar
Stormy ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 @Ha[M]iD برا کلن پایدار فعلا تاپ در اولویت نیست اگر بود خودم برای تقویت ممبرای کلن بیشتر به سرور میومدم تا روحیه اعضا بالا بره مورد دوم اینکه اگر ما بخوایم تاپ و از شما بگیریم شک نکن یه کلن دو روزه نمیتونه زیاد مقاومت کنه پس حواستون باشه با کی چجور صحبت میکنید مورد سوم اینکه اگه زورتون نمیرسه نیازی نیست چیت بزنید میتونید عادی و سالم پلی بدید تا کارتون به اینجا نرسه آخرین موردی هم که لازمه بهتون یاد آوردی کنم اینه که پلیرایی که صحبتشو میکنید و خیال دارید ببرید پلیرای خود آرنا بودن ، سنگشو به دل کی دارید میزنید؟ هرچند قبلا به استف هدف اصلیتونو یادآوری کردم ولی خب فعلا برای رقابت کلن ها تو این مورد مشکلی نیست 1
HajMmd ارسال شده در 14 بهمن، 1399 ارسال شده در 14 بهمن، 1399 درود ادمین خاطی ۱وارن دریافت کرد @MrMojtaba لطفا ۱وارن برای ایشون اعمال کنید Closed
ارسالهای توصیه شده